Whisper hocam dohum gününüz kutlu olsun,iyiki doğdunuz allah uzun ömür versin
Geç olsun güç olmasın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturWhisper hocam dohum gününüz kutlu olsun,iyiki doğdunuz allah uzun ömür versin
Geç olsun güç olmasın
>>>WinteR<<< hocam doğum gününüz kutlu olsun.Umarım yeni yılınızı dolu dolu ve sağlıklı bi şekilde geçirirsiniz.
Bir İstanbulluya verile bilcek engüzel hediye bu olsa gerek
Birtane dağa 87.
Hocam bide sizin oğlan a noldu yürümeye başladımı
Mkaymaz21 yok hocam sıkıntı bitek sizde telefon klavyesindeki emijiyi örnek olarak gösterdim.Bide aynenen mobilde begenilinebiliyo pc de bende begenemiyom.
Mobilde reklamlar birazdaga küçültüle bilirmi ? þlTüm ekranı kaplıyor.
Bide emojilere uyuma emojisi eklenebilirmi örneğin şunun gibi ?
Sinan hocam ayın 13-14 civarındaki salınım hakkında ne düşünüyosunuz sizce dağa kuvvetlenebilirmi ?
CAN hocam bilgilendirme için teşekkürler.
Bizde yavaş yavaş öğreniceğiz hocam
Verilerde gayet güzel
AO
En güzel sistemlerde AO nun pozitiften notr e indiği zaman geliyo ve AO pozitiften nör e inecek gibi 16 şubatda.ilk sistem in arkasından asıl sistem için son derece iyi bi haber.D
NAO da pozitif nötr civarında takılıyo.
Sistemci5534 hocam bence batı avrupadan çok doğuya kaçabilir bence.İzlanda azora baskı yapabilir ve azorun doğuya kaymasına ve sisyemin yukarda kalmasına veya doğu kaymasına neden olabilir.
Sistemci5534 hocam ben ayın 13-15 arsında bi sistem vea ardındanda 13-15indeki sistemden dağa güçlü bi sistem bekliyom.Verilerin oturmasını bekliyom hala.Bence 13-14 arasındaki sistem %75-80 gelicek arkasından gelen sistem tamamen azorun durumuna bağlı.
Atmosferde hicbir zaman tam anlamıyla kesinlik yoktur.Her gun ayni soruyu defalarca sormayin Sinan hocamiz bise goordümü soyler,bilgilendirir forumu takipte kalmanız yeterli.
Mkaymaz21 hocam Merkurde nasıl 2dk yasicaz en sicak 2. gezegen orda nasil 2dk yasicaz.
Ek bilgi:Jüpiterin yogunluğu okadar dusukturki eger dunyada Jüpiteri siğdırabilcemiz bi okyanus olsaydı Jüpiyer üstümde yuzebilirdi.
En yüksek:2,7
En düsük:-2,4
UsTaD sizn ve diğer tüm müslüman aleminin cuma gecesi mübarek olsun.
Mkaymaz21 hocam allah arttirsin darisi diger bolgelerin başına.Bol bol fito bekliyoz
@Salih828 Meteorolojide KESİNLİK yoktur.