Hocam artik bilemiyom kaşıklımı kaşıksiz olanmi :D
byCOLDDD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Guncelleme caylari geldi buyrun :hmm:
-
Benim anim sanirim 7 ocak 2015 e ayitmiş arşivlerden baktim üstümuze -16 oturmuş 8|
-
Hocam bizim mağallede yan komşumuz un çocuğu leptobu aldiğindan beri dışarı cikmaz oldu.Almadan önce annelerimiz bizi eve sokamazdi şimdi dışarı çikartamiyor...
-
hovam sizin zamanlar ne guzelmiş 5-6 yıl once bizim mahalledede hep oynardik çocuklar olurdu şimdi herkez evinde telefon tablet bilgisiyar oynuyir dişarda cocuk filan hiç çikmiyor komşuluk bitti eskiden hergun ya biz giderdik yada komşularimiz bize gelirdi artik yüzlerini bile gormez olduk :üzgün2:
Lanet teknoloji herşeyi maf ediyor dogayı atmosferi sosyalliği konşuluğu vb.
-
Bende beşiktaşlıyım ama sadece tutuyom yoksa maçla hiç bir alakam yok futbboluda burdan bu konudan takip edeyom. :D
-
Beşiktaş coşturmuş :D
-
Beşiktaş beraberli yakalamış.
-
Güncelleme çayları.Hemde istanbul manzaralı :hmm:
-
yıl 2015 di galiba.amcamin oğluyla evde bilgisoyar oyunu oynuyoduk.Hava durumu kar yağcak demişti ve bende ozamanlar bugünlü gibi karı severdim camdan sürekli bakip bakip duruyodum.akşam oldu hala kar yağışi başlamamişti ümidi kesmistim.Biz oyuu oynamaya devam ettik bi yarim saat sonra camdan bi bakim dedim ve gozlerime inanamamistim lapa lapa hayatimda hiç gormediğim kadar efsane bi kar yağyodu ve hala oyle bi kar yağışı gormedim.Heme dişari cıktık annemleri ve diğer amcami ve çocuklarini cağırdık herkez çok şaşkındı bizim iki ev arasinda normalde kar çok zor birikirdi ve oxaman 15-20 cm kar birikmişti neyse biz yaklaşık bi 13 kişi dışari çiktik çıktığimızda saat 7 gibiydi eve dondumuzde saat gece 1 buçuk 2 yi bulmuştu ve benimle beraber 5 çocuk 5 tane 1 metere yukseklinde kar topu yapmiştik.eve dondumuzde yerde 40-50 cm kar vardı ve kar yağışı devam ediyodu.kar yağışı sanirim 1-2 gun dağa devam etmişti.Benim yaşadığim en iyi ve efsane kıştı.
-
Whisper hocam tesekkurler buraya aldiniz için bu konuyu aradim ama bulamadim.
-
Forumumuza 25 şubat için ilk kar yağışı haberi geldi hayirli olsun.
-
WMC bozmadan direnirse helal olsun!
-
ECCMWF son güncellemesinde 5cm civarı demiş
-
Buyron hocam geldi çaylar.Sistem getirene 3 aylik beleş :çokkomik:8o