İnşaallah hocam.
byCOLDDD tarafından yazılan gönderiler
-
-
valla sizi bilmemde ben o 6 ocak sistemini bolgem adina(kocaeli) hic sevmedim 15cm kar yagdi olene kadar,ardindanda sulu kar yagdi ve hepsi gitti.Bence ya 6 ocakin cekidegi okadar batidan değilde daga dogundan yada 2015 deki efsane gelir isallah.
8OCAK beklemediyiz Sinan usta
-
Başin sağolsun Whisper abi.Nekanı cennet olsub.
Bian size bisey oldu zannetdim
-
@Salihreis doğru.Zaten yavaş yacaş gelirse fark edilir.
-
@Salihreis meteorolojik olaylarda kesinlik yoktur ve mini buzul çağı gelse bile 1 kaç ay içinde gelemez onun yavaş yavaş bi süreci olur.Hep aynı soruları sorup durma.
-
Sinan hocam maşallah ağzınızdan bal damlıyor.
-
Sibiryali hocam 2015 dedikçe hrycanlaniyorum isallah iyle bi sene olur kocaeli icin mukemmel bir kıştı.
-
Estofex güneydoğuya 2.dereceden uyarı vermiş.
-
Günetdoğu Anadolunun batısında kuvvetli ortada orta-kuvvetli ve doğuda çok kuvvetli yağışlar yaşanabilir ve ayrıca rüzgar zaman zaman kuvvetli (35-40km/h) esebilir.
Hatay radarı
Gaziantep radarı
Şanlı urfa radarı
doğuda yağış akşam tekrar başlayacak ve gece saatlerine kadar devam edebilir.
-
Şanlı urfa nın kuzeyinde ve diyarbakırda çok kuvvetli ve kuvvetli yağışlar yaşanıyor...
-
CAN hocam Kartepeye kar yağarmı ?
-
Bu insanoğlu herşeye burnunu sokmayı beceriypor şimdide yetömedi yapay ay yapacaklarmış :thumbdown:
-
yok hocam oturdugumuz yerde sel olmasi cok ama cok zor ben mgm iyariverdigi zaman buraya yagmur yagmuyor ben ondan uzuldum mgm nin verdigi son 10 uyarinin hicbirinde yagmadi...
-
al işte mgm kocaeliye uyari verdi :üzgün2:
-
Hazır tabi hocam bu gidişle kalmaz 1 aya eldivenleride hazır ederik :hmm: