hocam simdi gordum yoksa bol bol cay verirdim :rahat:
byCOLDDD tarafından yazılan gönderiler
-
-
CAN hocam kocaeli icin kuvvetli rüzgar ihtimali varmi ?
-
Sonunda firtina geldi :love:
-
isranbulun anadolu yakasi yalova ve kocaeli cevresinde ani gokgurultulu ve kuvvetli sagnak yagis olcak gibi radar oyle soyluyor :yağmur::love:
-
Bende bekliyom ama gelsinmi gelmesinmi karasizim acıkcasi misgibi pembe pembe cicek acmiş agaclara yazik olacak.
-
Sonucta her türlü tarihe geçcek :D efsane gelmesede nesiller boyu anlarılcak efsane kışlar yerine adını yazdırır aralık ocak şubat gelmedi martın ortasında geldi diye gelmesede en berbat kış olarak adını yazdırcak.
-
Gelse findıklarimız eriklerimiz gider gelmese tarihteki en kötu kisimiz olur.Ben karasızım ne nasipse o olsun :hmm:
-
gelsinmi gelmesinmi kararsız kaldım.
-
aksam hepsine tek tek bakicam bende o kadar merak ve kar sevgisi var.
-
1929 kışı bir karseverin hayellerini düsleyen görüp görebileceği en inanılmaz kış.
Benim bildiğim gerçek efsaneler.
1929 EFSANESİ 1985 kışı 1987kışı
başka bildiniz efsane kışlar varsa tarihclerini vcerebilirmisiniz arşivlerden bakmak istiyorum.(2000 li yıllar dışında)
-
1987 yi efsane yapan asıl seymartda gelmesi.
Ama benim asıl efsanem 1929...
-
Ben 2200 yilı demiyom nasa diyo ve dunya 4-5 cm oynasa bise olmaz ornegin 2011 de japonyada gerceklesen buyuk depremde dunya yorungesinden 7cm oynatti.
-
Atmosfer bence siz hayal dunyanizdan cikin.
4-5 metre ne 4-5 cm yukseldi nasa 2200 yilinda 1.5 metre anca yükselir diyo.
-
Ulkemizin kar yağışınada ihtiyaci var ve ayrica ulkemiz kar yagdindada ayri guzel oluyor.
-
Ben anca videolarini izledim :D