Başın sağ olsun Whisper hocam
Manhstein tarafından yazılan gönderiler
-
-
o marmara 2 derece sıcaklıkları ne öyle edremit körfezinde yağış ne durumda
-
İngiltere'deki Northumbria Üniversitesi'nde matematik profesörü Valentina Zharkova ve ekibi, gelecekte küresel iklim değişikliklerinin matematiksel olarak tahmin edilmesine olanak tanıyan bir model geliştirdi. Hesaplamalara göre, güneşin manyetik dalgalarının azalmasıyla 2021-2050 yılları arasında hava sıcaklıklarında ciddi bir düşüşün görüleceği, bunun da 1600 ve 1700'lü yıllardaki gibi küçük buzul çağı dönemine benzer bir sürecin yaşanmasına neden olacağı tahmin ediliyor.
2036 yılına kadar dünya 2 derece ısınmış olucak ( tahmin ve ALINTIDIR)
-
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama her ay kış tahminlerinde accuweather soğuk daha da güneyliyor gibi geldi
-
anlik itibariyle micheal kasirgası 917 mb basinca ulaştı
-
bu ne demek oluyor hocam
-
hocam bence ege denizinde güçlenip tekrar vuracak cünku ege denizi hala cok sicak ardından istanbul batı karadeniz hattında yeniden güclenecek
-
byCOLDDD hayırlı olsun kardeşim
-
kasırgaya noldu bu arada detaylı bilgi isterim
-
edremite gelir mi
-
yağış ı artabilirim ve şiddetini ama gelirse buna bi ad vermemiz gerek bence
-
tamda üstümüzden geciyor ya ne yapsam acaba
-
bahsettiğiniz şey tamda üstümüzden geçiyor edremitin
-
Enes_1 Mevsimlik Tahmin yada uzun vade tahmini yapmıyorum şu an sonbahardayız kış mevsimine daha çok var Türkiye için bile şu anda tahmin yapmak zor kardeşim.
bence de hocam ya artık demeyi bırakıyorum kış tahmini kış tahmini demeyi yakında sistemlerle ilgilenelim yter bence hayırlı olsun bu arada
-
kaz dağlarına gidiyorum kar göremesem bile kky görürüz heralde