hocam eylül ayında dolu riski ve bol oraj hadiseleri oluşabilir mi?
Manhstein tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam sİzin oralara ne oldursa bizim buralara tam tersi oldu
-
Hayırlı cumalar, Kandilimiz mübarek olsun
Sizinde hocam
-
radara bakarsanız şuanda bize doğru yönelmiş fırtınayI görürsünüz
-
Fırtına ları özledim ve geliyorlar sabırsızım
-
Salı günü edremit'de çok ani gelen fırtına tarih yazdı nerdeyse körfez kadar bir bulut yanaştı ve şiddetli fırtına ya sebep oldu Hayatımın en yıkıcı fırtınasıydı zeytin den daha büyük dolu yağışı gerçekleşti yaklaşık 2 saat aralıksız devam etti ve ayak boyu sular mahalle mahalle akıyordu
-
Aman gelmesin hocam fırtına ve oraj istiyoruz hocam
-
yarın anlatırım antalyanın aşırı yağışlarını
-
benim halim kalmadı gelirse de ben o sistemden ne anlarım
-
Daha çok hikayem var çünkü Antalya'da da yaşadım
-
2007
Sanırım Bahardı hava bol güneş ışıklı bir gündü tarihi çok net hatırlamıyorum
Edremite daha yeni gelmiştim taşındım ve evime yerleşmiştim kendimi rahat hissediyordum bir yandan da havayı takip ediyordum
1 hafta kadar geçtikten sonra kendimce bir düşünce ye kapıldım neden hala yağmur yağmadı diyordum sonra havadan umudunu kestim
1 hafta daha geçmişti ve yağmur hala yoktu ama ta ki o ana kadar
Bir sabah uyandım parçalı bulutlu bir hava beni bekliyordu lise sondaydım okula giderken fark ettim ki hava biraz değişmiş ti
Havada yüksek ittifak bulutları vardı bana bir mesaj veriyordu sanki hava sonraki gün hiç ummadığım bir havayla tanışmış oldum hava çok karanlıktı fakat nasıl olduysa hafif yağmur vardı ama öğleden sonra rüzgar 110 km hıza yükselmişti eve dönerken bazı ağaçlar kopmuş bažı eski yapıtlar yıkılmıştı ama hala yağmur yoktu saat 2 ye yaklaşıyordu ki yağmur başladı ve kısa sürede sağanak ve şiddetli fırtınaya dönüştü tam olarak 2-2,5 saat devam etti ve sonunda her yer seldi her yerden su akıyordu hayatımdaki en şiddetli fırtına oydu sizinde hikayelerinin ya da anılarınız varsa anlatabilirsiniz
Manhstein düzenlenmiştir:tr:
-
Hocam ben bugünden çok b klentim vardı şimdi ise yaz mı desem bahar mı desem anlamadım :üzgün1:
-
Gelse mi desem gelmese mi desem anlamadım:düşündürücü:?(
-
Hocam MGM kuvvetli dedi yağmur yağmadı
-
Bizim buralarda 1 tane bulut yok:üzgün1::düşündürücü::üzgün: