yağmur var
Ne yağmuru kar yağsın kar artık cinnet geçireceğim yoksa yağmur yağacağına 30-35 dereceler gelsin bırak kuruyalım daha bek barajlar 0 ı görsün ülke susuzluk yaşasın.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyağmur var
Ne yağmuru kar yağsın kar artık cinnet geçireceğim yoksa yağmur yağacağına 30-35 dereceler gelsin bırak kuruyalım daha bek barajlar 0 ı görsün ülke susuzluk yaşasın.
ağla daha çok ağla
Ülke kan ağlıyor Ben ağlamışım ne yazar ülke kırılıyor yıkıyor kuruyoruz ve bitiyoruz.
Canım çok sıkkın koskoca kış ayını hatrı sayılır bi sistem almadan bitirmek inanın boğazım düğümleniyor ülkemizin geleceği koskoca bi karanlık yazıklar olsun bu ülkeyi bu hale getirenleri Allah ıslah etsin.:!:X/;(X(:sleeping:;(;(;(;(:cursing:||||
Herkese Selamlar öncelikle malesef yine diyorum ki Şubattan da bi cacık olmayacak k.bakmayın ama efsane potansiyelinde veye ciddi bi sistem beklenmiyor Şubatta gerçekten bi an önce bu kışı bitirip önümüzdeki kışlara bakmak istiyorum artık..
Batı Karadenize kky vermiş neden acaba.
geliyor mu acaba Büyük Balık ne dersiniz.
geçmişte nasil dondurucu soğuk oldumu belediye topluyordu evsiz barksızları hayvanlari vs. Mini buzul cagi yasadimi da toplar Ümit ederiz ki buzul cağı yaşanır çünkü doğanın kendini dengelemesi lazım artık
@DarKNigHT sistem var sistemcik var bize şuana kadar gelen her sistem cılız olarak geliyor yani eriye eriye geliyor 23 Ocak 'ta şuana kadar yaşadığımız cılız sistemlere benzemeye başladı..ben bu kıştan çok fazla bisey beklemiyorum açıkçası gözüm mini buzul cağında 2019 ve 2020 kışları inşAllah buzul cağını yaşarız..
her gelen sistem eriye eriye bizide eritti ha gelecek ha gelecek diye diye yemeden içmeden kesildim artık sigaraya sardık kendimizi ne olursunuz artık bi kış yasayalım ya adam akıllı ne olursunuz yahu..
güldürmeyin Allah aşkına 23 Ocaktan 30 Ocak mi oldu şimdi tarih ileri ata ata kış bitecek bu nedir yahu o senaryolar boş benim gözümde artık..
@>>>WinteR<<< Hocam Ecmwf eps ye baktın mı baktıysan paylaşabilirmisin ?
bırak-20 yi de -12 ye razıyım fazlasıyla yeter bize söle 1 hafta felan sürse bana yeter kışı kapatmaya razıyım valla..
@snowchaser Hocam karsızlık diye bişey kalmadı çok şükür ilk karı gördümde seyirlik gündüz gözüyle kar yağışı daha bi başka olurdu Karanlıkta anca sokak lambalarını izledik :kahretsin: :D
@UsTaD Hocam Ana modeller canımızı sıkıyor ama diyagramlar ateş ettiriyor resmen.
Eyyytt Be Bartın diyagramına bi bakayım dedim iyiki bakmışım Ortamalar -5 lere dayanmış Senaryolara aşagıya doğru asılı kalmış Sanırım 18 ocak öncü sistem 22-23 gibi babası geliyor sistemin :catisma: