Oh my Good bu nedir böle :catisma: :catisma: :alkis: :thumbup::thumbsup:
Atmosfer tarafından yazılan gönderiler
-
-
ALLAH kem gözlerden korusun hocam gem harika şu sistem gelsin başka bişey istemiyorum yağışa sonra bakarız Gem işte bu ya :catisma: :catisma:
-
>>WinteR<<>>>WinteR<<< yazdı:Ara ara yağışlı olacak görünüyor deniz etkisi yoktur.
Yoğun bir yağış olmayacak diyor diyagram ama vade uzun yeni yağışlı sistem gelebilir.
[/quote]@>>>WinteR<<< Hocam inş degişir.. sisteme 2-3 gün kala -16 lar üstümüzde cirit atar iliklerimize kadar hissederiz kar yağışlarını çok büyük özlem içindeyiz bu sene ^^ -
@whisper Hocam vallahi çok büyük sevaba girdiniz çok çok teşekkür ederim bu diyagramları dört gözle bakmayı istiyordum ALLAH razı olsun.
-
İ harfini kullan ı yı kullanma
Hocam nasıl i harfini kullanacagım ayriyetten diyagrama ulaşabilecegim bi site var mı
-
@>>>WinteR<<< Hocam Bartınlıyım şuan Kastamonuya bağlı bi ilçesi Bartın a Yakıni Kastamonuya 2 saatlik yol var nerdeyse o diyagramlara nasıl ulaşacagım bilmiyorum yardımcı olun bana
-
Paylaşıldı Hocam Teşekkür ederim bu mesajıda silebilirsiniz.. Bu arada Ben neden ulaşamıyorum meteociel Gefs diyagramına bunun sorununu bi türlü çözemedim diger diyagrama girebiliyorum da buna ulaşamıyorum.
-
@>>>WinteR<<< Hocam siz ne dersiniz bu diyagrama şimdi Ben Beğenmedim açıkcası Dek yok galiba şu görüntüde, inş daha da güzelleşir vade yaklaştıkça nedense hep vade yaklaştıgında sistemleri eritiyoruz
-
diyagramı bekliyordum gayet güzel çıkmış -10 senaryosu bi hayli fazla control sıcakta kalmış ana çıktı senaryolara uymuş bu sevindirici haber..Hocam Bartın meteociel gfs diyagramına ulaşamıyorum ben nedense yardımcı olabilirmisiniz bu konuda yaklaşık 2 aydır giremiyorum gfs meteociel diyagramına.