Kırşehir,eskişehir,ankara 20 kasım sonrası kar ihtimalleriniz artıyor..Sivas merkez kar geliyor bilginiz olsun..
Batı kesimler sırasını bekleyecek
Malatya nasıl olur hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKırşehir,eskişehir,ankara 20 kasım sonrası kar ihtimalleriniz artıyor..Sivas merkez kar geliyor bilginiz olsun..
Batı kesimler sırasını bekleyecek
Malatya nasıl olur hocam
hemşeri çıktık abi , ama bu güncellemede vermedi nedense ama gözükmesi gerek anlamadım ama 21-24 arasıydı o
Saol bilgilendirmen için
? Ben merkezde oturuyorum
abi şimdi malatyaya kırmızımsı kütle vermiş ve kar ikonu koymuş bu gerçekleşirse baya iyi kar alırım
Ayın kaçı için bu bende malatyada
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gfs ne yapıyorsun :D
Tam olarak anlatırmısın bu ne zaman için ve ne demiş
Şuan tipi var kar yagiyor
Eminmisin
bu sistem bana iş yapmaycak gibi
Seninde bi dediğin bi dediğini tutmuyor bence sen takip yapma dün başka bugün başka konuşuyorsun
Zaten dünde yazmiştim =D
Çok naziksin teşekkür ederim bende acaba geçmi girecek diye bian korktum
Malatya için çarşamba akşamindan itibaren yağış kky dönecek.İlerleyen saatlerde ise saf kar yağışına dönüp yoğun bir şekilde yağacak.Şuanki görüntüde perşembe gecesine kadar devam edecek.Yerde 15-25cm arasi örtü bekliyorum.Bu rakamlar dahada yükselebilir çünkü yer seviyesi çok iyi olacak.Kar öncesinde yağmur alacaksınız zemin islanacak ama bu zeminin ıslanmasi bazi durumlarda karin tutmasi için daha iyi oluyor.Su birikintisi 2mm geçmediği sürece zemin islanmasi özellikle yer seviyse soğudunda avantaj olabiliyor.Bu arada ecmwf akşam çıktısı gfsye benzeyecektir rahat olun.
Hocam bence yanlışınız var bence yarın gece saatlerinde kara çevirecek
?
Hangi gün?
Pazartesi salıyı soruyorum
Mkaymaz21 Malatya nasıl olur sence yağış olurmu soğuk kesinde yağış konusu kesin değil.
Mkaymaz21 Çok sağol inşallah gerçekleşir
Merkez ama biraz yüksekteyim
Mkaymaz21 Malatya rakım 1000
Mkaymaz21. Malatyalılar ne açıdan şok olacak anlamadım açıklarmısın