madenlerden atasehire motorla gelirken yağmur bir başladı , nasıl geldiğimi bi allah bi ben bilir eldiven de yoktu ellerimi hissetmiyorum😅 , yarım saat önce madenlerde su oranı bi tik yüksek lapa lapa kar yagiyordu
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
aydosta hala kar var mi?
-
selamın aleyküm kar ne zaman yağacak
-
selamın aleyküm kuryeliğe başladım bu hafta yağmur durumu nedir ataşehir civarında bilgi verebilir misiniz? mgm çok değişken dün 5 gün yağmur gösteriyordu bugün 3 gün
-
istanbul ataşehir yağmur ortalama saat kaç gibi keser?
-
Selamın Aleyküm
-
-
Allah tuttuğumuz tutacağımız oruçları ve ibadetlerimizi makbul eylesin inşallah Ramazanımız hayırlara vesile olarak hayırlı olsun
-
Zonguldakli67 EmreKaya doğum gününüz kutlu olsun, nice güzel yaşlara inşaallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. EmreKaya Zonguldakli67 doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah 👏
Doğum gününüz kutlu olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. hep beraber nice yaşlara abiler, Zonguldakli67 sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı yıllara abi
-
yarın yağmur var mı? eğer varsa da saat kaç gibi başlar ve yoğunluğu nasıl olur, dışarıda olacağım sorayım dedim. mgm gösteriyor ama pek güven olmuyor
-
selamın aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
-
Whisper dayım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara sevdiklerinle beraber (geç gördüm kusura bakma abi)
-
9 mart doğum günüm, bi sürpriz olsun artık..
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -