aleyküm selam reis hayırlı cumalar
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
hayırlı akşamlar , 212 men erkek parfümü aldım, tavsiye ediyorum. kalıcılığı ve kokusu muazzam.
-
geeeeldi (neye göre kime göre bilmiyorum, enerji gönderdim 🌬️)
-
aleykümselam hayırlı günler
-
hocam hayırlı sabahlar, o ne yav yanlış mı görüyorum diye elimi yüzümü yıkadım geldim😅
-
mutlu yıllar 🎊
-
ay ortası gelince ay sonu olacak sonra şubat başı olacak bla bla bla.. şansımız varsa alırız sistemi başka açıklaması yok sanırım
-
bugun cumaya gidebilirim işte 😅
-
aleyküm selam hayırlı cumalar
-
tam güzelce abdestimi aldım evden çıkıyordum annem nereye dedi cumaya anne dedim oğlum bugun perşembe dedi😂😂
-
konunun ilk yazılan kelimesini yerine getirdiğiniz için teşekkür ederim, geriye kalan 2 kelimeyi de yerine getirirseniz sevinirim 🙋♂️
-
selamın aleyküm, tüm forum sakinlerinde olduğu gibi bende kar sevdalısıyım ve model takibi yapıp kar kovalamak hoşuma gidiyor velhasıl kelam son zamanlarda hoşuma gitmiyor(du) çünkü egzama varmış yeni farkına vardım. soğukta ellerim çatlıyordu ama böyle bir çatlama yok , elimi yumruk yapınca çat çat yırtılıyordu deri. yüzümde aynı şekilde pul pul oluyordu çene bölgesi. bi krem keşfettim ve egzamayı bitirdi. evet, bitirdi. egzama bitmez aslında tekrarlar ama bu krem mucizevi bir şey. eğer benim gibi egzaması olan varsa dexyane med kremini öneriyorum
-
Sinan mutlu yıllar reis 👑
-
Polis01 doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara 👏
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
selamın aleyküm, bu arada CAN abi nerelerde ?