kar kar kar diyince gelmiyor bende pp degistim bakalim ters psikoloji deneyelim bir de 😅
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
selamın aleyküm.
-
Zor öngörü sormuşsun yav az yakınlaşsın da baksın arkadaşlar Emre..Bu aylarda bu havalarda zor tahmin 7 Ağustos
Hoşgeldin
hosbulduk abi, uzun suredir modellere bakmadigim icin birazcik unutmus olabilirim ondan dolayi soruyorum 😅🫡, 10 gün kalmis pekte fazla bir sure degil aslinda. uc assa bes yukari modelleri ufak kiyaslayarak soylenebilir aslinda
-
7 ağustos balıkesir altınoluk yagisli mi
-
selamın aleyküm geçmiş bayramınız kutlu olsun, ağustos başı 5-15 gibi balıkesir ve çevresi şu andaki istatistiklere bakıldığında nasıl duruyor ?
-
selamın aleyküm hayırlı sabahlar
-
Hayırlı sahurlar Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin
-
55KARLIGUNLER doğum günün kutlu olsun.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aleyküm es selam hayırlı sabahlar
-
Teşekkür ederim abiler
-
Ve Aleyna Aleyküm
-
Kuzenimi, canımı kaybettik.. Cansız bedenine ulaştık. Her şeyi yaptık çıkarmak için. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ellerimizle kazıdık binayı. Girmeye çalıştık. Başaramadık. Zonguldak'tan gelen gönüllü madenci abilerim gitmeyiz çıkarmadan dediler. Çıkardılar. Canım yanıyor. Kaybolduk arkadaşlar kaybolduk. 2 güne çıkacağız şehirden. 3 kuzenimi toprak altında bırakıp çekip gideceğiz.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah başınız sağ olsun..
-
Vücut geliştirme konuşmamız depremi önemsemediğimiz ve üzülmediğimiz anlamına gelmez. Elimden gelen maddi ve giyim yardımını yaptım dualarımı ettim ediyorum ve güzel haberleri bekliyoruz. Hayat öyle de olsa böyle de olsa devam ediyor…
-
yağsız kütlenin 3.4 kilo arttığını göstermiş ama buna vücuttaki su miktarı da dahil kas eklemesinin yanında vücudunun su tutması da etkili olmuştur. bir de bu cihazlar %100 verimli çalışan doğru sonuçları gösteren cihazlar değil zaten.
%100 doğru değil zaten fakat eski ölçüme göre bir karşılaştırma yapılıyor .
-
EmreKaya 1 ayda 4.6 kilogram kas kütlesi eklemek imkansız normal bir insan en fazla 1.5 kg ekleyebilir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.