1 ay da 6kg aldım 4.6kg kas kütlesi. Gainer veya protein tozsuz. Çünkü almam gereken kalori miktarını alabiliyorum . Antrenman tarzım diğer kişilere göre farklı ve çok etkili. HAYVAN GİBİ YE HAVYAN GİBİ BAS.
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şimdi öncelikle bcaanın etkisi 1 kutu bitince göremezsin. Gözle görülür bi değişiklik için rahat 3 4 ay lazım. Kas onarımını hızlandırdığı için. Kreatine gelince , hem güç hem çıkmıcak tekrarlar hemde su tutumunu arttırdığı için hacimli gözüküyorsun . Ben kullanmadım genlerimde saç dökülmesi olma ihtimali var. Bana göre ek takviyeler boş değil. Herkesin kendi kararı. İlaç kullanan biri zaten ben takviyelerle buraya geldm demiyor. İlaç kullanıyorum ama kreatin supplementlerin babasıdır diyor . Herneyse herkesin görüşü kendine.
-
Supplementsiz gelişim mevcut steroidsiz gelişim olmaz bir zamandan sonra
Supplementi yarışmaya katılmıcak kişilerin kullanmasına gerek yok gibisine bir yazın vardı, o supplementi kür olarak değişirsen daha iyi olur. Benim yarışma hazırlığım yok ama daha iyi bir gelişim olması için ek takviye kullanıyorum . Bcaa gibi ant öncesi pre workout gibi ve diğer takviyeler. Yani kısaca parası olan için ek takviye gerekli bir şey
-
Bütün supplementler gereksiz değil aslında eğer bir amacınız varsa yarışma gibi ama onun dışında normal beslenmek gibisi yok
Katılmıyorum, bir yere kadar fit olursun supplementsiz fakat daha fazla gelişemezsin. Güzel bir vücud için supplement gerekli (yarışma amacı olmasada) ki supplement ek takviye .
-
Diyette olanlara kesin önerim tek ölçeğinde 8 kalori var gerçek çikolata tadı veriyor bu toz ancak fiyatı pahalı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. flavor drops var bendede gayet iyi
-
Kreatin supplementlerin babasıdır. Eğer kullanıpta gözle görülür değişiklik yoksa 🤷♂️ .
-
Tüm Türkiye de 20 şubata kadar okullar tatil.
-
Her güncelleme batılıyor modeller
Sinan abi de öyle demişti.
-
Bu işler böyle olmuyor beyler
Nasıl oluyor reisim
-
Lütfen sağduyulu paylaşımlar atalım arkadaşlar.
Bir yerlere isyan burada bir şey ifade etmez,bir yerede ulaşmaz.
Bunlar, şunlar diye dalıp gidiyoruz derinlere.
Başka mecralarda ses verelim, burası yeri de değil,çare de değil
Abicim ben isyan amacıyla atmadım . Gündemdeki olan bir şeyi sizin ile paylaştım ve fikrimi belirttim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güçlü dekler bitti mi ?
-
Ben sistemi kapattım Eren radar ve uyduda bir şey gözükmüyor gibi ne dersin ?
Uyumamanı tavsiye ederim.
-
Selamın aleyküm..
-
Üzücü can sıkıcı bir haber yazmak istemiyorum fakat mecburen yazıyorum Soğuk hava atağı gelecek gibi duruyor
Yemin ederim üzüldüm bu habere..