EmreKaya tarafından yazılan gönderiler

Kuzenimi, canımı kaybettik.. Cansız bedenine ulaştık. Her şeyi yaptık çıkarmak için. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ellerimizle kazıdık binayı. Girmeye çalıştık. Başaramadık. Zonguldak'tan gelen gönüllü madenci abilerim gitmeyiz çıkarmadan dediler. Çıkardılar. Canım yanıyor. Kaybolduk arkadaşlar kaybolduk. 2 güne çıkacağız şehirden. 3 kuzenimi toprak altında bırakıp çekip gideceğiz.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah başınız sağ olsun..

Vücut geliştirme konuşmamız depremi önemsemediğimiz ve üzülmediğimiz anlamına gelmez. Elimden gelen maddi ve giyim yardımını yaptım dualarımı ettim ediyorum ve güzel haberleri bekliyoruz. Hayat öyle de olsa böyle de olsa devam ediyor…

yağsız kütlenin 3.4 kilo arttığını göstermiş ama buna vücuttaki su miktarı da dahil kas eklemesinin yanında vücudunun su tutması da etkili olmuştur. bir de bu cihazlar %100 verimli çalışan doğru sonuçları gösteren cihazlar değil zaten.

%100 doğru değil zaten fakat eski ölçüme göre bir karşılaştırma yapılıyor .

1 ay da 6kg aldım 4.6kg kas kütlesi. Gainer veya protein tozsuz. Çünkü almam gereken kalori miktarını alabiliyorum . Antrenman tarzım diğer kişilere göre farklı ve çok etkili. HAYVAN GİBİ YE HAVYAN GİBİ BAS.

Şimdi öncelikle bcaanın etkisi 1 kutu bitince göremezsin. Gözle görülür bi değişiklik için rahat 3 4 ay lazım. Kas onarımını hızlandırdığı için. Kreatine gelince , hem güç hem çıkmıcak tekrarlar hemde su tutumunu arttırdığı için hacimli gözüküyorsun . Ben kullanmadım genlerimde saç dökülmesi olma ihtimali var. Bana göre ek takviyeler boş değil. Herkesin kendi kararı. İlaç kullanan biri zaten ben takviyelerle buraya geldm demiyor. İlaç kullanıyorum ama kreatin supplementlerin babasıdır diyor . Herneyse herkesin görüşü kendine.

Supplementsiz gelişim mevcut steroidsiz gelişim olmaz bir zamandan sonra

Supplementi yarışmaya katılmıcak kişilerin kullanmasına gerek yok gibisine bir yazın vardı, o supplementi kür olarak değişirsen daha iyi olur. Benim yarışma hazırlığım yok ama daha iyi bir gelişim olması için ek takviye kullanıyorum . Bcaa gibi ant öncesi pre workout gibi ve diğer takviyeler. Yani kısaca parası olan için ek takviye gerekli bir şey

Bütün supplementler gereksiz değil aslında eğer bir amacınız varsa yarışma gibi ama onun dışında normal beslenmek gibisi yok

Katılmıyorum, bir yere kadar fit olursun supplementsiz fakat daha fazla gelişemezsin. Güzel bir vücud için supplement gerekli (yarışma amacı olmasada) ki supplement ek takviye .