Kar’ı yağdıran sen değilsin reisim senin yapabileceğin bir şey yok. Bu durumda suçlu diyebileceğimiz bir insan evladı da yok. Kaderimiz de bu varmış, önümüzdeki maçlara bakalım. (Tekrardan tebrik ediyorum o kadar uzun süre zarfında bu hareketliliği ve gücünü tahmin ettin)
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çıkmadık candan ümit kesilmez. İnşALLAH
-
-
-
İstanbul’da 9 Ocak sabahı başlayan kar şiddetli şekilde yağarak öğleden sonra okulları tatil ettirdi. 10 Ocak akşamı ölçümlerde ise yer yer 30-40cm kar miktarı ölçüldü..
-
Geçmiş olsun reisim Sinan
-
Selamın aleyküm hayırlı sabahlar 2022nin son haftası sağlık huzur bereket getirsin İnşALLAH
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Eski ama yenilerden iyi:)
-
Eline sağlık reisim Whisper
-
Hayırlı geceler
-
Selamın aleyküm hayırlı sabahlar haftanız bereketli olsun
-
Yasin71 tebrik ederim başarın daim olsun
-
Selamın aleyküm , Allah’ın izniyle aldım telefonu
-
Sitede aktif olamamamın sebebi şuan iPhone 6 kullanmam, Xs Max vardı dolandırıldım. Allah’ın izniyle yarın telefon alıcam ve aktif olmaya başlıcam.. Soğuklar yaklaşıyor:))