barça 3 gs 2
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
güzel kardeşim yazdığın şeyi tekrar okursan sevinirim sanki hocam verdiğiniz saat tutmadı ha noldu gibisinden de neyse uzatmanın manası yok semih hoca geldiği zaman cevap yazar sizlere
saat 10u gecti hocam demek "noldu yağmadı" "yağıcak mı?" "neden böyle oldu" "bir fikriniz var mı ?" .. bir sürü anlamlar çıkarılabilir ki sen gidip anlamak istediğini anlamıssın 👍
-
gençler kar semih hocamız tarafından yağdırılmıyor yapmayın böyle sabır bekleyin sistem gelene kadar sabrettiniz 3 4 saat daha bekleyeceksiniz alt tarafı
kar'ı semih hoca yağdırıyor diye kimse demedi zaten ? verdiği saatlerde yağmadığı için yazdık ve bir fikri olup olmadığını sorma manasında yazdım ben
-
hocam 10u gecti
-
bu sistemde boğaza yakın taraflar etkilenecek mi ?
-
İstanbul Ataşehir ne zaman örtülü kar yağışı başlar ?
-
yarın kaçta uyanmak gerek sabah ?
6
-
teşekkürler, hep beraber inşallah
-
-
Efsane-Semih elinize emeğinize sağlık hocam, bana ve bize kattığınız herşey için teşekkürler. Yanlış anlama hocam sen değil kimseye git, istemiyorum falan demem demeyiz fakat bir kişinin içinde o sevda bitmişse geri dönüşü zordur.. sizde son zamanlarda bu sene son diye bahsediyodunuz. gönül ister 2030lara da bakalım fakat zorla yaptırılacak birşey değil bu ki öyle de birşey olmaz.. uzun lafın kısası blok silme olmasın fakat ara sıra girip 2 kelam ederiz diye düşünüyorum ben
-
hocam Ataşehir güney -yüksek kesim olarak geçiyor değil mi ?
-
Esenyurt ne olur
kar
-
9 Mart doğum günüm, EmreKaya sistemi olsun 😂
-
9 mart doğum günüm, bu benim için hediye gibi birşey
-
yarın gördüğüm kadarıyla İstanbul'da yağmur yok, dimi ? Bir kaç işim var ona göre hareket edicem