dolar sizce bu konuda yükselir mi ?
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ataşehir/Esatpaşa rakımı kaç, bakabilir misiniz? 110 yazıyor fakat dogru mu bilmiyorum
-
Ben de pes ediyorum kütleler çapraz bir şekilde yol almaya devam ediyor. Herkese iyi geceler.
Hayırlı geceler kardeşim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hiçbir zaman tavsiye etmem içiyosanız da bırakmayı deneyin fakat birşey sormak istiyorum, fotoğraf iyi çıkmış mı? paylaşılır mı yani
-
Ben yatıyorum dinleneyim biraz olsun
iyi uykular hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu yaşadığımız sistem boyunca Ataşehir hava durumu çoğunlukla böyleydi, neden acaba ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. atasehir/esatpasa
-
Bu gece sabahlanacak kadar ciddi mi hocam ?
-
Konumum 40cmyi devirdi iyi hoş fakat kar temizleme araçları falan hiç birşey yok heryer kayıyor kazalar oluyo, illa ölünce mi farkına varacaklar ? Ben dışarıdayken twitterda listeye bile girmis Esatpaşa
-
dün geceki 3-6 saatlik yağış ile konumumda güzel bi miktar kar birikimi oldu fakat tek sorun erime ve bu mezosiklondan etiklenememe. 22.00 ve sonrasında etkilenecek fakat avrupadan iyi veya avrupa kadar olacağından emin değilim. Yine de şükürler olsun, veren Allah alan Allah. Bir dahaki nice güzel sistemlere İnşALLAH
-
Yani hocam biz aldık alacağımızı bundan sonrası promosyon olur bence.
50santimetreyi buldu mu Beylikdüzü?
-
hocam sistem ne kadar surcek bu gece son mu
Perşembe gecesi cuma sabahına kadar aralıklarla hafif - orta şekilde devam edecek
-
Anadolu yakası 22.00 ve sonrasına baksın. Heryer nasibini ve ALLAH izin verirse fazlasını alacaktır. Hayırlı geceler.
-
yarım saat 45dk ya boğaz çevresine güzel bir kütle geliyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. mgm kendine gel :'D:'D