Ataşehir örtü yükseltmeye ediyor
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ataşehir döktürüyor
-
arkadaşlar arada kaldım şimdi uyuyayım sabah erken mi kalkıyım yoksa gece 2 gibi yatıp geç mi kalkıyım yardım edin lütfen
Hiç yatma.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. görüş mesafesi 100metreye kadar düştü, tipi devam ediyor ( el dokunulmamıs yerlerde 15 santimetreye yaklastı )
-
Ataşehir kopuyor.
-
Sabah saatlerinde 7-10cm ye yakın örtü vardır Ataşehir de, şuan 3-5 cm var akşam ki sağlam yağışlar ile konumum adına 15-25cm bkliyorum açıkcas
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Anadolu yakası ve boğaz hattı üzgün 😂 Kütleler Avrupa yakasına çalışıyor bu gece
Ataşehir 5-7cm birikim var
-
Ataşehire 15 dk kaldı...
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu canavar vurduğu yerde 15 cm kar bırakır
büyüye büyüye geliyor
-
Arkadaş yine yine Arnavutköy'e dalıyor şaka mı neyse en üstte bir tane daha kütle var onu beklicez
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gücüne güç kata kata geliyo, boğaz yakası da etkilenecek
-
Konumumda bulut yok fakat yağış kuvvetli, tutmaya başladı
-
Anadolu güneyi için bi kütle yaklaşıyo ortalama yarım saat bir saate ulaşır gibi
-
Ecmf sistemin en aksiyonlu bölümünü diğer modeller gibi kordinatlardan verdi
dekler cogunlukla avrupaya yarıcak demis