Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşAllah. Geride kalanlarına Allah sabır versin.. Yeni sistemimiz tüm Türkiye adına güzel geçer umarım.. Hayırlı Geceler
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
sahiller 15-20 iç kesimler 30-45 kuzey kiyilari 50-70 miş ama çok gizli bilgi 😄
Ataşehir sahil mi oluyo iç kesim mi oluyo hâlâ bilmiyorum 😂
-
Hayırlı sabahlar
-
İstanbul'un güney kesimleri için haftasonu sisteminde beklentiniz nelerdir? Efsane-Semih
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ataşehir 19 Ocak
-
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2 dk da en az 5 cm birikim oldu:) güzel geldi bu
-
Avrupa yakasındaki kütle buraya vurur mu acaba
-
Gece 01.00 dan sonra dikey bileşen alıyor rüzgar. Bu saatlerden önce etkili DEK beklemek yanlış olur. Anadolu yakasını vuruyor yatay yönlü kütleler. En etkili saatler saat 05.00 ile 10.00 arası. Sabah saatlerinde tam yıldıza dönüyor il geneli güzel yağış alacaktır.
06:00 gibi alarm kurmak uygun mu sizce hocam ? İstanbul güneyi ataşehir olarak
-
Bende ne zaman başlar kar hala açık hava ya
Kardeşim Kocaeli'nde oturuyosun sistemin yoğun olduğu bölgelerden biri. Kaç gündür bekliyorsun 3 5 saat mi bekleyemiyosun, radar takibi yap
-
Bende ne zaman başlar kar hala açık hava ya
Ya sabır
-
En azından kar alıyorsunuz :D
ben daha etkin kar yağışı göremedim lakin yarım saat bir saat önce hafif bir kar yağışı olmuş arabaların üstü tektük beyaz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. anadolu yakası kopuyor turuncular var
5-10km ile turuncuyu açık yeşili kaçırdık..
-
Var gece güncellemesinde zaten başlamış oluyor
İşaretlediğiniz yerde Ataşehir yoktu hocam ondan sorayım dedim