Çoğu sitede 1Ocak 10 Ocak arasi sistem konusulmaya baslamis ama bizim site son gfs kazigindan sonra temkinli sanırım
önemli olan konuşmak değil doğru tahmin yapmak, zamanı gelince bizim hocalar da konuşmaya başlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇoğu sitede 1Ocak 10 Ocak arasi sistem konusulmaya baslamis ama bizim site son gfs kazigindan sonra temkinli sanırım
önemli olan konuşmak değil doğru tahmin yapmak, zamanı gelince bizim hocalar da konuşmaya başlar
selamın aleyküm hayırlı geceler
Anadolunun güneyi yani Ataşehir için bu gece takip edilecek birşey olacaksa geceyi radarda geçireceğim ?
Ataşehir'de kar başladı
Beşiktaş'ta kar yağışı başladı
fotoğraf atma şansın varmı
Ben Biliyorum
Nolucak hocam ?
cm tahmini yapmaya gerek yok, yapsanız bile bu sistem de tutturmanız biraz zor. sisteme neredeyse giricez fakat ben bile nolacağını bilmiyorum, radar takibi + kahve miss
mgm birşeyler deniyor..
Kısa süreli geçişler olacak sanırım ve bölgesel
Radar doluyor
Yarın 10.00-11.00 gibi
Bu akşam veya gece yok sanırım?
Selamın aleyküm, İstanbul da yağmur ne zaman başlayacak? Kurye işine gidicem ona göre birşey söyleyeceğim adama
Silivri sezonu açmış :'D :'D
Ataşehir Ekim'de açtı 😂
Hayırlı geceler, yarın sabah bi işim var. İstanbul da yağmur ne zaman duracak? Şuan biraz yoğunum bakma şansım olmadı
İstanbul/Ataşehir radarda bişey göstermiyor ama hem çiseliyo hemde bulutlar kap kara
Nasılsınız, iyisiniz İnşAllah