Ataşehir de hafiften başladı kar fakat yerler çok ıslak, -lere düşse de yerler kuruyup bir an önce tutsa keşke, geceyi beklicem uykusuz kalcam yine ?
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
En yüksek 3
En düşük -12.1
-
Ataşehir yağmur devam ediyo, heryer sırıl sıklam oldu, geceki yağış beklenenden daha kuvvetli olur da örtü olur inşallah
-
Ataşehir kky başladı, hava buz gibi 2,2°c ama sanki -5
-
CAN hocam bu kar haritasındaki verilere dekler ekleniyormu yoksa eklenmiyormu
Kaçıncı soruşunuz kaçıncı cevaplayış bende bilmiyorum ama olsun bilmemek cahillik değil, alabildiği kadar alıyor.
CAN hocam bu kar haritasındaki verilere dekler ekleniyormu yoksa eklenmiyormu
15dk olmuş yanıt yok ondan cevapladım kusura bakma.
-
AO da 16-17-17ocak nötrken NAO da 20-21, NAO desteklemiyo demek ki
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. 31'ine kadar olan yağış, aysonu sistemi de dahil
-
Bu düşecek kar miktarıdır. Örtü değil.
tamam hocam düşen kar örtü oluyor işte
-
Off ya lanet olsun GFS ECMF :@
20 yaşında bi adam daha ağırdan alır şükür eder, niye davranışlarınız bu şekil
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. arkadaşlar, en kötü İstanbul adına 8-10cm vermiş. Hiç yoktan iyidir
-
sigara içsem anında yakıcam acaip dertlendim
bu atmosfer sigaraya başlatır
-
Şimdi İstanbul da Pazar günü En yüksek sıcaklık 2 derece Kar var daha ne istiyoruz diye soruyorum
eğer attığım fotoğrafı diyosanız, inanmadığımdan öyle dedim yoksa yağsın abi kim kar istemez
-
Şimdi İstanbul da Pazar günü En yüksek sıcaklık 2 derece Kar var daha ne istiyoruz diye soruyorum
Hocam 2 3gün önce konumuma ve İstanbul adına çok güzel çıktılar veriyodu ve yağışlar. Son saatlere gelince iyice kıstı çatılar ve arabalar tutucak dereceye geldi herkesin hevesi boşa gitti, ondan bu isyanlar
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Şaşırmış bu MGM ?
-
Bu arada, 2015 17 şubat sisteminde 3-5cm beklenirken DEKlerle 50 hatta 60cm alan yerler oldu. Sabır edicez beklicez