Sinan abi jules verne nin anlamı nedir? araştırdım da bi tane fransız yazarmış🤨
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
Athena eline sağlık hayırlı geceler
-
Böyle bir sinoptiğin yağışına takılmayın bence şimdiden. Yağış bir sistemin en son parametresidir. Basınç alanın 10 km' lik veya 5 milibarlık değişimi bile yağışı % 50 etkileyecek etkenler. Sinoptiğin gelmesi ilk hedef, yağış zaten sistem radara girdiğinde değişkenlik gösterecektir.
önemli olan ana fikir hocam bunda hemfikiriz sadece kuru soğuk dediği için dedim.
-
nE ?😂
gözlerim(n)de problem var sanırım
-
Kuru soğuk yiyoruz şuan
ülkenin yarısı kar altında
-
Sen şanslıymışsın ben onuda göremedim eski oturduğum yer 130 metreydi orada görürdüm belki
sonraki sistemlerde kapı önüne 30cm inşallah 🤲
-
uzatmaya gerek yok konuyu kirletmeyelim.
-
Kanıt mı yok? Git diğer foruma İstanbul sayfasında yazılanları oku.
ben havalarınsesi haricinde başka hiç bir yere 1 kere kayıt olmadım kardeşim. eğer sen orayı beğeniyorsan dediklerini doğru buluyorsan güveniyorsan git o sitede devam et
-
Ayrıca bir kaç saat için sınırlı demiştin pazar akşamından beri kky sulu kar graupel kar alıyoruz
tebrik edip bir kere alttan alınca kötü model yorumluyorsun veya tahmin yapıyorsun anlamına gelmiyor dostum. emin ol öyle demen böyle davranmandan daha etik olacaktır
-
Örnek bir fotoğraf veya video bulsam anlayacaksınız benide bulamıyorum işte.
kanıtı olmayan bir kişiye inanmak saçma, Eren başarılar kardeşim. bu sistemde sadece 30 saniye kar yağışı gördüm geri kalanı graupel kky yağmur
-
Benim Tahminde sorun yok, deniz etkisi kar yağışı şans işi. Sadece şansım yaver gitmedi yoksa eren yağmur derdi genel olarak graupel kar kky ve sulu kar oldu şuana dek
herkes yanlış bi sen doğrusun kanka
-
Gözün aydın şimdi UsTaD dı ayartacan alo edecek başkan hazır ol diye
✋
-
Kullanmıyorum şu anda önceden HİQ ve Ocean kullandım
bende ikisini kullandım ama kullanmıyorum artık vücut bağışıklık kazanıyor etki etmiyo🥲
-
Bu şarkıları dinlerken artık başım ağrıyor
kafeini vücuda yedirmek için göğüs ant ortasına kadar dinliyorum devamında ve kolda normal rap pop falan dinliyorum ama evet baş ağrıyor
-
Ben pre alınca tuvaletten çıkamıyorum 10 dk da bir git gel
hangi markanın kullaniyorsun