abi, İstanbul da 110 Rakım yeterli mi kar`ın tutması için ?
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sinan abi kesin olarak kutup soğukları ne zaman gelir ya
Kardeşim adam 24 Şubat dedi ya neden sorup duruyorsun ? Amacın ne??
-
En yüksek ; -0.8
En düşük ; -4.3
-
hayırlı geceler, taze varmıdır yapayım mı
-
Sistem hakkında bilgi ne zaman gelicek
Bu sistemden pek beklentin olmasın, efsane sistem 7-10 şubata sarktı der merih abi
-
Sinan abi ben şimdi anlamadım sistem gelicekmi gelmicekmi
Yazıyı tekrar oku anla.
-
Arkadaşlar! Şubatın ilk haftasında gelme olasılığı yüksek bir sistem var. 1-2Şubat gibi olabilir. Sorup durmayın ECMWF ve GFS yi takip ediniz
-
Sabırla son çıktıları bekliyoruz bugün yarın artık özlem biter inşaallah
Eğer ki bu günde kötü çıktı verirse sistem gitti demekmidir? 28 Ocağa daha var çünkü 25 ocakta gözükme ihtimali yok mu?
-
Sinan abi, Sistem gelmez ise bile 2-3 cm de yeter bize. Onada razıyız ? O da gelmezse 2018 gibi bir kış geçirmiş olacağız
-
en yüksek 5,8
En düşük 2,9
-
Sinan abi sistem gittimi ya herkes gitti diyor
29 Ocak olmaz 2 Şubat olur ama olur. (Merih Abi Demişti.)
-
Sinan tarih tam oturdu , sistem kendini belli etti bilgin olsun. İstanbul özelinde gece -8 dereceler..
Abi, Sinan abi 8 ocak sistemini de tahmin etti ama kuvvetini tutturamadı. Bu sistemde de aynısı olmaz demi?
-
Sinan abi Youtube de çoğu video Ocak sonu sistemi felan yok artık diyorlar subatin ortalarına kadar kar Yok diyorlar doğru mu ??
Kardeşim merih abinin ve Sinan abinin konuşmalarını okumadın mı? Merih abi 25cm diyor üst kesimlere ise 50cm olabilir diyor, sen hala sistem gittimi diyorsun (gitme ihtimali yok deil var.) Merih abimizin yazısı ve Sinan abimizin güzel yanıtından dolayı bu sitenin üyesi olmaktan ayrıca bir gurur duydum. Hayırlı Günler.
-
abi izmir
Abi bu sistem
Şuanda cevap vermek istemiyor demekki ısrar etme.. Sinan abim cevap vermiyorsa bir bildiği vardır :-)
-
ben aldım geldim çaydanlığı içecekler parmak kaldırsın