Bunaltıcı sıcaklara elveda demeye başladı artık bölgemiz özellikle geceleri gayet serin.
SiberianSnow tarafından yazılan gönderiler
-
-
Merak etme İki yerde kar alıcaktır.
-
Gfs Gece güncellemesinde özellikle 24 sabahı için Samsunda yağışları arttırdı sabah yine azaltma ihtimali var.
-
En Yüksek 4
En Düşük -4
-
Sinan reis yönetim olduğundan emir vermiş istasyon yanında ateş yakmışlar o 5 yalan :D
-
Gtx1050ti
Ekran kartıyla alakalı değildir torrentle alakalıdır yapıcak birşey yok ben daha çok orjinal almaya çalışıyorum Rtx 2070 var bendede
-
En Düşük 4
En Yüksek 6.8
-
2-3 Ocak beklentiniz nedir sayın hocalarım ne olacak bu karadenizin hali ?
Karadeniz için ekstrem beklentim yok iç kesimler kar kıyılar için şuanlık birşey belli değil lakin şu anlık görüntüyü yorumlarsam karadeniz kıyıları karlakarışık 100 metre ve üstü kar alır.
-
En Yüksek 2
En Düşük -3.5
-
Hayırlı olsun son sistem olayına ben katılmıyorum.
-
Bende var Ps4 ondan fifa takılıyorum genelde.
-
pes 20 ,dirt ,csgo ets2mp
Mobilden brawl starssa sardım bu aralar
Ets2 mp girebiliriz beraber csgo da var bu aralar pek takılmıyorum ama
-
Oynamıyorum fakat videoları izliyorum raise of tomb raider, forza horizon, pubg,need for speed payback,uncharted 4 gibi oyunlar daha çok var
Araba oyunları daha çok hmm bende araba oyunları olarak forza horizon 4 asetto corsa euro truck simülator 2 mevcut bu aralar
red dead redemption 2 almak istiyorum.
-
Var
Neler oynuyorsun ?
-
Varmı arkadaşlar bilgisiyar ve bilgisiyar oyunları ile ılgili olan birisi ben severim güzel sistemimde var ayriyetten sensörlü hava derecemde o olmazsa olmaz :D