Evet beyler bu konunun eksik olduğunu gördüm bu konu üzerinden teknolojik ürünler Meteroloji hava araç gereçleri oyunlar vb hakkında konuşma sağlayacağız.
SiberianSnow tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tema değiştirmek için o kadar uğraşmaya bile gerek yok en aşağı inin telefonu yatay yatırın sağ altta tema değiştir çıkıyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Sıcak Sıcak Esiyo Tam Denizlik hava var ?
Vallaha rakım yükseltim geçen sene abi daha iyi kar görürüz diye sevindim 2 senedir kar görmüyoruz merkezlede 1.5 derece fark ediyor istasyon kırmızı işaretlediğim yer.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Karayel direk tekkeköy dikbıyık tarafına atıyor yağışı ve tertemiz çıldırıyorum ben :'D
-
Samsun merkez 16
Tekkeköy 4 derece
Arada 7-8 km var
Merkez İstasyonu Atakumda tekkeköyle rahat 20 km var abi :D lodos başladı merkezde nem farkıda baya var
-
Samsun Çarşamba Özel Eko Sistemi :D
SAMSUN BÖLGE
21 Aralık - 23.17(Yükseklik: 4m)15,7 0 23 32 1014,9 1015,3 SAMSUN ÇARŞAMBA HAVALİMANI
21 Aralık - 22.50(Yükseklik: 7m)1,6 7 96 1015,5 1016,3 -
BAŞKALE
21 Aralık - 15.05(Yükseklik: 2286m)6 0 0 40 777 1023,6 -
cuma 18:00 den sonra değişen mesaj seni saf dışı eder
Dün Sabah görünüyor sistemde bonus puandan mahrum kaldı
-
Yandık :D ah be bundan sonra 24 saat kala yapıcağım :D
Van, Başkale, BAŞKALE -2,9 -
Gideceği son rakam -4 ancak olur çakallık yapamadım :D
-
Samsun Ve Puslu Hava
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Orduya yerleşeli 2 sene oldu bi kar göremedik sahilde..kırıkkalede yaşarken kara doyuyorduk oysa ?
2016 2017 Sezonu iyiydi hocam
-
Van Başkale anlık 0,6 derece
O yaktı beni çakallık işe yaramadı :D
-
Ayriyetten yakın dönemde market gelicek.
-
Forumda rozet takın gitsin hediyeye gerek yok bence
Rozet işi şuanlık forumda yok ayarlanıcak + Lig derecesi rütbesi verilir.