Neden Kocaeli daha şanslı abicim
Çünkü sistem çok batılı şuan karadeniz fön yerken sizin gömülme ihtimaliniz var biraz doğulaması herkes için iyi olucaktır.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNeden Kocaeli daha şanslı abicim
Çünkü sistem çok batılı şuan karadeniz fön yerken sizin gömülme ihtimaliniz var biraz doğulaması herkes için iyi olucaktır.
Aynen abim ya ?
Beklemedeyiz kocaeli daha şanslı duruyor karadenize göre hepimiz gülelim tek isteğim odur
Ecmfw den ekmek çıkmadı bize değişsin tüm ülke sistemi olsun o umutla bekliyorum ne zaman gülecek lenn yüzümüz :D
Doğu Karadeniz bölgemizdeki yağışlar bu akşam saatleri itibariyle etkisini kaybedecek,özellikle bölgemizde sabah saatlerinde iç ve yüksek kesimlerde don ve buzlanma tehlikesine dikkat!!!
akşam güncellemesini merakla bekliyorum
siklon oluşacaktır.Akdenizde sıcak, o kadar soğuk var
Bu sistemde kaçıcak akşam gfs bozarsa şaşırmayın belkide totemdir =D:memnunseytan:
ocak ilk haftası sistemi ve görüşleri olabilir
Bu kışki koşullardan biraz bahsedebilirmi özellikle karadeniz kuzey sahil kesimler için iç anadolu iyi zaten
25 geceden itibaren 27 sine kadar sahil kesimler kky iç kesimlere doğru kar yağışlı olacak
Yağış sorunu var abi rakım 120 benim kar olurda yağışı tutturursak
Yakup Abi samsuna ne düşünüyorsun
Gfs Doğu karadenizdeki soğukları kırptı sahiller artık kar sınırından düştü kky grapuel yağışın bolluğuna göre değişir samsun ise soğuk olarak değişmedi ama yağış bir tık arttı :D
Abi geçmiş doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
Samsun için atabılırmısın reis kar harıtasını