Evet batılamayı farkettim bende batılasın ya iyidir sistem uzar yağış artar samsun için
SiberianSnow tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu senede olur kılışe laf edeyim o potansiyel var
Fazlasında gözüm yok samsun merkez tarafı şansız bir yer 5 10 km ötemdeki tekkeköy çoşarken karayelde bazen 20 30 cm buluyor orada çok rahat konumumda yağış olmadığından örtüsüz geçiriyoruz sistemi Oturduğum bölgeye yıldız poyraz en kötü yıldızımsı karayel yetıyor bu sene 1 2 sistemde 20 30 cm kar alsak mutlu mutlu kışa veda ederim :D
-
İnşallah İnşallah 2016 2017 kışı halen aklımda 31 Ocak kafkas sistemi samsunu gömmüştü -12 -39 -40 ull sonuç bulunduğum konumda 2 günde 70 cm civarı
-
Dikkatini çeken saatleri buraya alabilirsin, yorum edeyim dersen abim
Abi Şu Yağış konusunu samsun için merak edıyorum biliyorsundur karayelde bafra burnu merkez adına sorun çıkartıyor Ricam yağışı incelemen neler olur artarmı ilerleyen günlerde
-
Gfs Başladı samsun için şu ilk 2 sistemde yağışın artması dileğiyle :D
-
SiberianSnow dostum Sistemci5534 kardeşimiz de samsunlu
Süper istanbulda sanırsam ama kendisi hemşeri çıktık desene :D
-
Herkes bekliyor tüm ülke
Normalde bu tarihlerde genelde marmara sistemi olurdu bu yıl şans karadenize vurdu inşallah büyük sistem ülke sistemi olucak öyle bekliyorum siz açılışı yaptınız sanırsam bu sene nice 6 ocaklar
-
Büyük Cümbüş içinse sabır etmek lazım oda yakında inşallah
-
Bir Samsunlu olarak heyecanla bekliyorum geçen kıştan sonra umutluyum.
-
Karadeniz kıyılarına ilk kar yapıcak sistemler geliyor,
1.sini kıyılarda orta karadeniz bölümünde sadece kky ve grapuel olarak 100 metre ve üstünde örtü şeklinde bekliyorum doğu karadenizde ise denize sıfır yerler değilde 100 metre gibi yerlerin daha şanslı olduğunu düşünüyorum kıyılarda grapuel aynı şekilde görülür
2.sistem ise daha güçlü birçok karadeniz sahilinde ilk güzel kar yağışları görülecek yağışı güzel alan kıyı kesimlerde ise örtü muhtemel