Ne var hocam ben anlamadım da tam
Soğuk atak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNe var hocam ben anlamadım da tam
Soğuk atak
Model sonunda ne var öyle 🤨
Neden mi 2021 benzeri olabilir merak eden 2021 Aralık ayı ile bu görüntüyü karşılaştırsın tabi çemberden uzaklaşmak lazım
Verileriniz nelerdir? Neye ya da nelere dayanarak oluşturdunuz bu tahmini ? O veriler ki bence bizi daha fazla heyecanlandırır, yolumuza ışık olur,tersi durumda yılbaşında sistem bekliyorum demek çok yavan kalıyor.
Zaten bu camiada çoğu kişi yılbaşında sistem var diyor hemde her sene 😂
Hafta sonu cevaplayacagim
Abi sizin sanki her sene tahminleriniz tutuyor kafanıza göre yok yılbaşında sistem var yok 6 ocak aynı tarihte tekrar geliyor hep pirim kasmak için yapıyorsunuz bunları etkileşim için bide tutmuyor yapamıyorsunuz çok geride kalmışssınız diger forumlara göre iyi akşamlar.
İyi akşamlar
Tahmin :gündelik dilde, bilinmeyen bir şey hakkında rastgele veya belirsiz bilgi kullanarak bir sonuca varmaktır. Elde var olan bilgiye dayanarak bir çıkarım yapılır, bu çıkarıma dayanarak geleceğe dönük bir öndeyi yapılabilir. Hem çıkarım (eğer eksik bilgiye dayalıysa), hem de öndeyi için gündelik dilde tahmin sözcüğü kullanılır.
Henüz erken olmakla birlikte ilk tarihi veriyorum
Yılbaşında ülkemiz adına İNŞALLAH hayırlı bir sistem geleceğini düşünüyorum .
Yaklaşık 1 ay var vade uzun ancak 15 gün sonra modellerde hareketler bekliyorum , örnek olarak 2021 aralık ayını verebilirim tabi ki bu değişkenlik gösterebilir.
Uzun vade de sistem bekleyen arkadaşlara sesleniyorum
Nerede bu veriler
Sadeliği sevdiğim için yeni tasarım hoşuma gitti
mehmet civan bence böyle görüntü olmaz 1 hafta sonra bu tarihlerde Avrupa'da alçak basın yerine yüksek basınç gorursem şaşırmam
Bu görüntü imkansıza yakın
Benim balkon ?
5 rakıma yağar
Hasan61 Aralık'ta 0 rakıma kar beklemiyorum
Aralık 03 değişecektir o süreçte zonal rüzgarlar aşağı doğru ivme almış ardından yükselmiş zaten grafikte. 10 aralık sonrası polar atak almamız olası bence.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bölgesell rüzgarlar çok değişken değildir bizim sağlam bir sistem almamız için inmesi gereken Aralık 25-20 ve altı şimdi ayın 10 una kadar 30 dan 50 artmış 20 günde hemen hemen yanı 50 den 20-10 bandına inmesi en az 1-2 hafta daha sürer
Gfs iyi gelmiş