Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aslında mevzu Eylül ayında sıcak havaların da olabileceği. Geçmişte oldu ve olacak da. Sıcaklıklar 30 dereceyi çok rahat görebilir Eylül ayında. İstanbul gibi bir merkez de görmüştür geçmişte.
Bu doğruda o arkadaşın demesine göre +12,+16 anomali girecek ki öyle olur anca
-
eylül ayında sıcaktan uyuyamayacağımız bir sistem geleceğini sanmıyorum abartı
-
Maalesef paylaştığı araç ile canını verdi
Olumun nasil geleceği kolay veya zor olmayacağını o günde anladım adamın yaptığı kaza çok basit bir şekilde olmuş ancak çektiği videolara bakarsan hiç böyle bir hata yapacak biri degil
-
Rüzgarlı bir İstanbul sabahı hissedileni düşürüyor rüzgar
-
Geçen sene bu zamanlardı sanırım deprem olmustu ya aynı gün yada bir kaç gün sapmalı olarak tam da denizservan vefat etmisti bu 2 olay üst üste olunca sanki o günü bu tarihler geldiğinde hep hatırlayacak gibiyim.
-
Swnden önce tahmini yaptım haha
yani
-
10-12 ağustosta iskandinav bölgesinde yb alanının etkisini arttırması olası buda güneye alçak basınc kacakları doğurabilir
-
Tarihin en güçlü el ninosu

-
Eylül ayını sıcak ama bol yağışlı bekleyen var. Tropikal eylül olacak gibi
Benim beklentim o yönde ama sadece eylülde degil
-
Siklon takibide yapılır bu sonbaharda,hatırlayan vardır kırbaç kasırgasını

-
Bitmeyen yazdan kastın 20 derece altları olacak ama sıcak günlerde olacak gibisinden mi. Ondan ötesini mantıksız buluyorum.
Mevsim normallerinin sürekli üstünde olucaz ülke genelini baz alarak 1 veya 4 derece farketmez
-
Bence dediğin olsa bile kaçınılmaz bir sonbahar atağı olacak.
Sonbahar gelecek te artık ekimde mi olur kasımda mı olur yoksa aralıkta sonbahar havası mı olur bilemem ancak geç gelebilir
-
Bu sene sonbahar da yeni rekorlar bekliyorum dünya genelinde
Kış zaten ayrı bir dünya olabilir
-
En geç Ekimin 10 unda sonbahar gelir. Ortalama olarak eylül 3. Hafta noktalarız.
Dediğim olursa tebrik bekliyorum eren öyle susmak yok
veri ?