400m için beklenti olan yerde 300m için görsel Olmaz hocam daha hiç görmedim az üstüm beyazken konumunun karsız kaldigini
Cuma son değerlendirme yapılır -6 rahat giriyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur400m için beklenti olan yerde 300m için görsel Olmaz hocam daha hiç görmedim az üstüm beyazken konumunun karsız kaldigini
Cuma son değerlendirme yapılır -6 rahat giriyor
Pazartesi salı ve çarşamba deniz etkisi yağış gözüküyor
Marmara genelinde 200 rakım üstü kar görülür şimdilik
cuma günü son değerlendirme yapılır
Şu zamanda zonal rüzgarlar 0 ve altında olsaydı aktif sibirya ile şu endeksler şahane olurdu ancak yinede sistem beklemeye devam ![]()
O zmn plissss bana bol dua
Onu bilmiyorum da bu kpss işi çok zor napıcaz bunu ahshdh Sinan abi çıkacak soruları önceden tahmin edebiliyo musun Sinan
Çıkmış sorulara bakarak tahmin edilir ![]()
Çalışmak ve duadan başka bir şey gelmez elden
Spotifyda herhangi bir şarkı açıyorum ve peşinde sürekli aynı şarkılar çalıyor eskiden bu şarkıyı engelle seçeneği vardı şimdi yok bu şarkıları nasıl engelleyebilirim
Ben bile bu kadar iyi olacağını beklemiyordum

Gfs şu saçma sapan faz 5 ten sonra 3-4 istikrarını bırakmaya başlamış ufaktan yoksa endekslerde yine yukarı ivmelenme olur
Uyku problemin uzun süre devam ederse psikiyatriste git serex veya cedrina diye ilaç yazar, ben cedrina sayesinde uyuyabiliyorum artık sadece arada sabahın 6 ya da 7 sinde uyanmalarım oluyor ama yarım saate geri uyuyabiliyorum. Yüzde 90 atlattım bu uykusuzluğu yanii.
pazar sabah 6 da eve girdik o yüzden