mustafa28 hatlar karıştı
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Anlayaşınız için teşekkürler mustafa28 devammmm
-
meteociel dışında önceden güncellenen veriyi atmak yasak !
-
Oy bu 2022 ocağa yakın
-
Sinan abi benim bu ... yer ne olur 😎😎
-
Hava harika tam yurumelik
-
esenlerde 15cm görebilseydim yeterdi umarım fazlası olurda eksiği olmaz
görürsün fazlasını
-
Geçmesini bekliyoruz. Tabi ki yağış her an değişebilir.
akşam 6-7 radar takibi yapıyoruz yağış kütlesi o kadar yavaş hareket ediyor ki ha girdi ha girecek derken gece saat 11-12 dışarda hava turuncu gökgürlüyor ana yollar tamamen karla kaplanmış tuzlama araçları bile yetersiz geliyordu.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs ve gem senaryo ortalamaları istanbulun her yeri en az 15-20 cm kar alır diyor ancak artık takip edilmesi gereken başka modeller var
-
o zaman trafikte çekeceğin çile konusunda sana kolay gelsin şimdiden. araba falan varsa park et bırak toplu taşıma kullanırsın zaten karda dolaşmak iyidir
İşyeri ile ev arası 20 metre Allahtan
-
işiniz varsa iptal edin işyerinden izin alın perşembe cumayı evde geçirin derdim. okullar zaten tatil olacak.
Cam abi burası Tr Server herhalde başka bir şey dememe gerek yok
-
Şaka maka o kadar hızlı geçti ki günler 72 saat kaldı sistemin girmesine çarşamba günü kar geliyor istanbula yıllar sonra bütün şehiri tatmin edecek.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Eren merak ediyorum wortexi şimdiden görebilmek mümkün mü yoksa alçağa göre mi görebilecez
1- Gfs ve ecmwf ile vortex takip edilmez.
2-icon wrf ve arpegeyi takip edeceğiz 72 saat içine girdiğinde.
3-Vortex son gün bile değişiyor 2022 mart sisteminden bunu hatırlayanalr vardı beklenenden batılı ve geç gelmişti.
-
2022 24 ocağa niye ihanet ettiriyonuz o vortex yüzünden 1 günümüz bom boş geçti batı karadenizde 😂
marta göre normal bir kar degildi