basınç yükselmesi istemediğimiz bir şey
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
basınç yükselmesi istemediğimiz bir şey
İnstagram dolaşırken reels gördüm 1 tane orada Elazığ Şehir Hastanesi Mimarı tarafından bizzat raylı sistem kullanıldığını gördüm (6.8 Büyüklüğünde bir deprem olmuştu ve 3.1 büyüklüğünde hissedilmişti o binada) ülkede bu sistemi kullanan 1 adam buldum sonunda
Onu bende gördüm yaylı sistem gibi birşeydi sanırım
16 sından itibaren mjo eğer çember dışında devam ederse endekslerde düşüş meydana gelebilir o sırada italya avrupa veya biz doğrudan etkileniriz.
Deprem bölgesinden Oğuzhan Uğur: Twitter yavaslatilmasi bizim arama kurtarma gücümüzü %70 azalttı
2012 yılında gördüm sanırım en son yanlış olmasın tam hatırlamıyorum o zamanda lise 2 de olmam lazım.
kardeşim 12. sınıf görmediğini söyledi bana.
10.sınıf müfredatında var
Şu an lisede coğrafya dersinde veriliyor oda bir konu olarak yani 1-2 ay görüyorsun hop bitti.
Önce Ahlak lazım
Sonra ilk okuldan itibaren deprem derslerini vermekle başlaması lazım
Şiddetleri yıkımı vs
Jeoloji daha doğru olur gibi abi
Bu arada 14 şubattan sonra yeni sistem var demişler fakat sistem kaçıyor gelen bir sistem göremedim.
Tek bir modele göre yorum yapamayız o tarihlerde ihtimal var
VPN ile giriş yaptım
kendilerini zeki sanıyorlar

Meşhur depremi bilen frank hoogerbets in tahmini bir nevi tuttu 5-7 si arasında ki yükseliş sonucu deprem gerçekleşti şimdi düşük ihtimal 8 i yani bugün hareketlilik olabilir diyor.
Zaten marmara denizinde ki fay kitlenmiş kırılmayı bekliyor üst üste gelmese bari hepsi
Bu iki deprem sonucunda stres transferi diğer faylara yüklendi erzincan-hatay 2 sine dikkat etmek lazım erzincan zaten güçlü deprem üretiyor
Van’da da deprem olmuş fay o taraflara doğru kaymaz umarım yoksa işin içinden çıkılmaz bir hal alır
Olağan şeyler sakaryadada var hatayda da
Erenim bir kaç wp grubuna ses atılmış AFAD bildirmiş veya inşaat mühendisleri takip ediomus pek inanmadım ama Hatay fayinda yığılma var diyince bir tedirgin oldum wp atıyorum bak dinlerisn
Tek orası kaldı zaten