paylaşmayı bilmiyorum:/
ekrana sağ tık resmi kopyala yap yapıştır buraya , teldeysen indirmen lazım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturpaylaşmayı bilmiyorum:/
ekrana sağ tık resmi kopyala yap yapıştır buraya , teldeysen indirmen lazım
Ecmwf sonu güzel bitmiş sanki
tırt izlanda birleşir
Devam ediyor şimdilik , beklemedeyiz geçen sistem biraz daha batılı giriş yapsaydı halen kar alıyor olacak tık
Modeller öyle böyle dönüş yapabilir her an
Bana arkadaş ortamında “sen bile üşüyorsan biz donarız” derler genelde abi 🙂
Binkilicta gittiğimiz gece Sinan abiye atkı verdim eve gectigimde su gibi terlemistim
10-15 mart arası hareketli geçecek gibi kutup soğukları güneye inecek
görmek istediğimiz görüntü
Hangi tarih aralığında bekliyorsun kıyılar için gelecek olan atağı
İlk sistem zaten modellerde gözüküyor şu an doğulu geliyor baya .
Twitterdan gördüğüm kadarıyla instagram keşfette son günlerde epey bir sorun varmış. Çok aktif kullanmadığım bir platform. Kullanan milyonlarca insanın içindeki küçük çocuklarıda düşününce, bu tarz ufak görünen sorunlar çok büyük kitlesel sorunlara yol açabilir. Bakalım META ceza alacak mı ?
İnanılmaz saçma içerikler var…
Bu gönderi beni rahatsız etti secenigini seçtikçe istemediğim içerik görüntülemesi daha çok artıyor
Martta herhangi bir atak gelmezse nötr enso olan kışlarda zonal rüzgarlara bakmanın mantığı olmadığını anlarız.
Sinan Abi ben de tema değiştiremiyorum tema değiştirme kalktı mı yoksa ben mi değiştiremiyorum ?
Modellerimiz 4 Mart için nasıl bir düzelme ile
Efsaneye dönüşecek ….
Azor iskandinava atabilse 2017
Martta biri zayıf olmak üzere iki sistem gözüküyor şimdilik takip
Gecenin en karanlık anı güneş doğmadan önceki andır
Modellerde doğulu görünümün sebebi ao yukarda inmesi lazım
ulkede dogru durust yurumeyen seylerin sebebi sence diyalog eksikligi olabilirmi Eren bir sekilde orta yolu bulucaz kutuplasmaya ayrismaya bolunmeye gerek yok. heleki bunu bekleyenler yeterince varken. spordan sagliga ekonomiden siyasete hepsini duzelticez ama kendimiz duzelticez. bu millet duzelticek. biz duzelticez.
Bu saatten sonra zor be abi sen istediğin kadar sesini duyurmaya çalış ancak umrunda olmayacaksın kimsenin veya kimselerin ,kanser gibi yayılmış her dalda yandaşlar.