Aralık ayı ilk yarısı pek ümit yok gibi. Yağış alalım da kar kısmını Aralık 2.yarı hallederiz. Şöyle 18-25 Aralık gibi
zowh devreye girdiyse kış başlamış demektir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAralık ayı ilk yarısı pek ümit yok gibi. Yağış alalım da kar kısmını Aralık 2.yarı hallederiz. Şöyle 18-25 Aralık gibi
zowh devreye girdiyse kış başlamış demektir
İç bölgelere yarayacak sistemler
mehmet civan 2022 de iyi kar yağdı batıya
Bence ufak ufak sistemler almaktansa atmosfer biraz toparlansin 2-3 hafta kadar,sonrasında sağlam sistem alma ihtimali daha da artar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yılbaşında model takibinde +12 leri görünce sisteme "nerdesin Caney" diye sesleniriz 🙂
ayin 1 inde ortalik karisiyor Eren
ao negatif -2 den notre
nao konrol notrden noture meyilli lakin bir anda -2 den notre egilimli ihtimallerde var
yoksa wriscuttern sistemi mi geliyor
Sen bekle wriscuttern yılbaşında model takibi yapacağız daha
Yani bu bizim.icin iyi mi olur hocam kötümü
Kötü durgun havalar demek
Ao nao endeksi 1 aralıktan itibaren nötr değil hızlıca pozitife yönelebilir
Eren
simdi biz bu gectigimiz sistemi ao -1 negatiften tam noture.
nao -2 den -1 e ama controlu tam nötüre egimliyken aldık dimi
evet bu kışın ortasında olsaydı orta avrupa daha şanslı olurdu
Aleyna tilkinin beğendiğim 3.şarkısı
gfs farkli bir seyler denemeye calisiyor.
pardon ben ayin 5 ve 6 si icin sormustum.
hareketli geçebilir endeksler nötre yaklaşıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bu parcalanma cok onemli -40 bile koparabiliriz suan gorunmesede
Eren endeksler ne diyor suan senin gurusun ne ben pek anlamiyorum demiyimde endeksler beni hep yaniltiyor
Model takibi yapılır bu durumlarda endekste çok iş yapmaz
Bu akşam ki gfs tam da tahmin ettiğim gibi gelmiş. Gösterdiği sistemin yerinde yeller esiyor. Ecmwf ye uymuş.
tm
Ben beklemiyorum şahsen dark and cold
Sezon başladı benim ayarlar bozuldu erken yatan ben yatmaz oldum bir haftadır . Bu arada hayırlı geceler..
Bende geç yatsam da aynı uyku erken yatsam da 🥱