10-12 ağustosta iskandinav bölgesinde yb alanının etkisini arttırması olası buda güneye alçak basınc kacakları doğurabilir
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tarihin en güçlü el ninosu

-
Eylül ayını sıcak ama bol yağışlı bekleyen var. Tropikal eylül olacak gibi
Benim beklentim o yönde ama sadece eylülde degil
-
Siklon takibide yapılır bu sonbaharda,hatırlayan vardır kırbaç kasırgasını

-
Bitmeyen yazdan kastın 20 derece altları olacak ama sıcak günlerde olacak gibisinden mi. Ondan ötesini mantıksız buluyorum.
Mevsim normallerinin sürekli üstünde olucaz ülke genelini baz alarak 1 veya 4 derece farketmez
-
Bence dediğin olsa bile kaçınılmaz bir sonbahar atağı olacak.
Sonbahar gelecek te artık ekimde mi olur kasımda mı olur yoksa aralıkta sonbahar havası mı olur bilemem ancak geç gelebilir
-
Bu sene sonbahar da yeni rekorlar bekliyorum dünya genelinde
Kış zaten ayrı bir dünya olabilir
-
En geç Ekimin 10 unda sonbahar gelir. Ortalama olarak eylül 3. Hafta noktalarız.
Dediğim olursa tebrik bekliyorum eren öyle susmak yok
veri ?
-
Veri?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Poz. nao ve atr = türkiyenin üzerine avrupadan yatan yüksek basınç ve batı avrupada lokal yağışlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hovmoller diyagramda genelde aylık tahminde kullanılır 10-15 gün tutarlılık oranı yüksek, türkiyenin kuzeydoğusunda ab ler geziyor biz ise yb alanında kalıyoruz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buda tek başına baz alınamaz ancak yine de güçlü el nino gerçeğini yalanlamaz güçlü el nino dönemlerinde ülkemizde ki hadiselere bakabilirsin.
-
Ağustosa gerçekten ağustos gibi giricez ve öyle devam edecek gibi duruyor en azından ilk yarısı...
Durgun ve sıcak hava atağına maruz kalacağımız ağustos ayının ilk yarısında herkes bu son sıcaklar ağustosun yarısı yaz yarısı sonbahar algısına "bence" kapılmasın.
Bu sene yaz geç gidip sonbahar geç gelebilir.
-
29-31 arası mevsim normalleri ve kısmen 2-4 derece altına inecek yerler var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. wriscuttern gelooo

-
Afyonkarahisar, İhsaniye, İHSANİYE 6,2 Aydiner dayının mekandan örnek vereyim bak yani öyle abartı bir serinlik yok 4-5 derece kadar
Ortalama gece en düşük: 11–13 °C
İhsaniye'nin orman içi veya kamp alanlarında Temmuz gecelerinde sıcaklığın ortalama 9–12 °C'ye kadar düşebilir.
Böyle tartışmalar yapalım arada bilgileri tazeleriz.
-
Rakımı yüksek veya değil. Sen gece iç kesimlerde sobalar yanacak dediğimde gülücük emojisi atmıştın. Haklı çıkınca ben bir kez bile tebrik edip özür dilemedin. Nankörsün
Arkadaşım ben sana geçende dedim ya bilecikte sabaha karşı sıcaklık 10 dereceye kadar düşüyor diye o zaman soğuk hava dalgaası bile yoktu yani farketmez.
-
Allah aşkına gidip en sıcak kalan bölgeleri seçmen nedir böyle. Sen gece 10-9 derecelere düşen yerlerin farkında mısın
rakımlarına bakıp atsana bende merak ettim