SameT. Sürekli emoji değiştirme amacınız nedir.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
adıyamanda inanılmaz derecede kuraklık var. sulama suyu tamamen bitmiş sulama suyunu geç içme suyu bitmek üzereymiş.
şehir merkezine artık dömüşümlü olarak su veriliyormuş. tarımda % 60 verim kaybı.
devlet maddi destek sağlıcakmış çiftçilere . iç kesimler bitti ya yağışlar belli noktalarda kümeleniyor malesef.
bir çok şehir iç anadolu güneyi ortası 10 larca şehir adıyaman olmaya aday.
-
Ülkede olağan üstu kuraklık ve mevsimine göre inanılmaz soğuklar yaşanacak
-
admin sıcak hava dalgası geliyormuş çarşamba günü ? 4-5 gün kadar kalıcak marmara özellikle iç anadolu ve doğu anadolu bu konuda bilgi verirmisin ?
27 sinden itibaren geliyor genellikle iç anadolu akdeniz karadenizin iç kesimleri ve doğu etkilenecek marmara ve trakya etkilenmeyecek
-
hata olabilir ama yine de güçlü soğuk yok sanki . Yani buraya kar yapacak soğuk 600 700 km yukarıda =D=D
Çözünürlük düşük işte ondan yukarda asılı görünüyor yüksek olsa daha doğru bir grafik görürdük
-
Sahutt çözünürlük düşük ondan hatalar olabilir
-
Hafif la nina Negatif IOD Nötr'e yakın qbo
en son hafif doguluydu Qbo notre mi yaklaştı
-
Arkadaş Doğu Karadeniz ne çekti bu sene
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
İdare eder cape biraz düşük
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bende ekleyeyeim ecmwf bu sene harbiden baya başarılı
-
Bu ara
içme akım oldu herhalde 🧐🤭 -
Daha Çok Göster
-Sevene can feda sevmeyene elveda.
-Çilemse çekerim kaderimse gülerim.
-İstedim vermediler sen şoförsün dediler.
-Sen batan bi güneş ben yollarda çilekeş.
-Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza.
Demin izledim. Yok mu arttıran 😜😜🏃♂️
Aşk bir sudur iç iç kudur 🤭
-
Çelişkili yazılara rastladım @Yusuf
En azından kalabalık ortamda kendimi iyi hissediyorum yalnızlık bana yaramıyor.
18 temmuz 2021 pazar
Sadece düşüncelerim ve ben..
18 temmuz 2021.