dostum bu verilere nerden bakiyorsun meteociel değil biliyorum
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Not : Cfs meteociel verileri haftalar ve aylar öncesinden takip edilmeli günlük olarak bakıp bir tahmin sunmak %0 a yakın değerler ile doğru çıkacaktır.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. 
ECMWF ülke geneline mevsim normalleri üstü sıcaklıklar veriyor özellikle marmaranın kuzey kesimleri ve trakyanın doğusu.
CFS modeli ise aksine marmaranın kuzeyi ve karadeniz hattının kuzeyi mevsim normalleri altında geçecek ülkenin geri kalanı mevsim normalleri üstü özellikle doğu bölgelerimiz sıcak geçecektir.
CANSİPS modeli ülkemiz adına iyi olmasa da bir o kadar kötü şeyler sunmamış ülke geneli mevsim normalleri üstünde geçecek ancak değerler o kadar sıcak olacağını göstermiyor iç anadolunun bir kaç bölgesini mevsim normalleri civarında gösteriyor.

ECMWF doğu karadeniz batı karadeniz ve marmaranın kuzey hattına yağış bakımından normal yerel olarak mevsim normalleri üstü geçecek,ülkenin geri kalanı mevsim normalleri altında ve ege bölgesinin güney kısımları biraz daha az yağışlı geçecektir.
CFS ülkenin batı bölgesinin bütün kısımlarına istanbulun kuzey kıyıları hariç mevsim normalleri üstü yağış değerleri sunuyor bu değerler iç anadoluda da geçerli sadece doğu karadeniz orta karadenizin doğusu ve güney doğu anadolu bölgesine mevsim normalleri altı yağış sunuyor.
CANSİPS Ülke geneline mevsim normalleri altı sadece ülkenin belli kısımlarında (iç anadolunun doğusunda) yağışlar normale yakın olacak.
-
Ben yazın deniz kenarında tekli dereceleri gördüğümü bilirim Kastamonu da
-
Birkaç sene önce fb gs maçı olurdu böyle bütün mahalle izlerdik şimdi abi ben maç kanalı görünce direk değiştiyorum
-
Futbolu takip etmem ama 3 büyük dev takım gs fb bjk eski forumlarında değiller.
-
Fos çıktı :D
-
Ekimin 3.haftasında doğu bölgelerde kar yağışları gözlemlenebilir.
-
Ben geloooo demedim gelebilir dedim :D
-
Ay sonu değil Kasım 6 ve 7 sistemi var ?
Şimdi ay sonu kar yağacakmı doğuya
-
Şimdi Ay sonu sistemi Garantilendi mi
Ay sonu sistem mi var
-
Kasım ilk haftası mangal var Zonguldakli67 Whisper
-
En yakın soğuk dalga kasım 1.haftadan sonra
-
Kasım ilk hafta doğu illerimizde dediklerim olacaktır eren?
Sanmam abi ülkenin hiçbir yerinde yağmaz