Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Eren yalova gelen kütleler olurmu
karada erimezse olabilir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. WİNDY 1 saat sonra ki tahmin wriscuttern 12.30 da başlıyor kar bizde kuızeyde daha erken
-
istanbula kütleler geliyor beklenenden batılı gibi sanki birisi esenyurta bile inecke gibi 1 saate belli olur
-
Dışarısı buz gibi 1 saat yağsa gene felç olur trafik
gece yağış kestiği dk her yer buz pisti oldu burada da
-

Dün wrf gece saatlerinde avrupa boğazada inen kütleyi doğulu vermiş ancak batıyada kar bıraktı bugün ise öğlen 12-1 gibi bir kütle vermiş her iki yakaya ortadan dalıyor güneye inerse sahillerde kar görür.

-
Avrupa yakasında kar görmeyenler bugünü takip edebilir
-
Ben bugün bekliyorum asıl yağışı rota yine bu şekilde olup daha sert dek yağışları ile 6 saatlik periyot buna müsait 1 saat sonra falan başlar akşama kadar devam eder gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gece 1 boğaz hattı şov yaptı burada araç üstlerinde 10 cm kar var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kuzeyde başladı yine kütleler bakalım nerelere gelecek
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gece 1 boğaz hattı şov yaptı burada araç üstlerinde 10 cm kar var
-
2 3 cm olduk
-
Wrf MGM bile yanıldı ne diyeyim bu sene model takibi falan zor iş kısa vadede özellikle
-
Yerlerde örtü olmuş şimdi baktım modeller hepiniz sacmaliksiniz hanginiz Avrupa yakasına kütle indirdi ? Bu sistem sürpriz geçecek gibi bakalım
-
Sabaha karşı sıcaklıklar. -10 lar var.
850 hpa da evet yüzey sıcaklığı -1,-2 olabilir