1 aylikta olsa Askerdeyken ne güzel 10 da yatıp 5 te dinç kalkmaya alıştım, şimdi 12 de yatıp 7 de kalkmak ölüm gibi ![]()
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
3 modelde toplam 100e yakın senaryo ortalaması bu ya modeller patlayacak ya da hava

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
wrf gibi gelirse 25-50 degil 50-150 kg yağış uyarısı verilmeliydi
-
avrupa yakası için yağış beklenenden az olabilir özellikle iç kesimlerde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 850 hpa da +10 giren yerler var hissedilen sıcaklık 15 derece veya altına düşebilir gece vakti rüzgarla
-
İconda cumartesi yağışları kısmış
-
Söylediğimde tepki çektik ama.
saat kaç bu sıcaklıklarda
-
Şakamisinecmwf bu nasıl kirpma
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
cumartesi yağmur var
-
dota2 oynuyorum ben 120 fps aliyorum en yuksekte. tabi bazi oyunlar olmayabilir ve cok pro oynuyorsan bilemem.

Ben 5060 veya 4070 laptop bakıyorum şimdilik valla 50-60 k sıfırları 2.el temiz düşürebilirsemm alırım ,bu fiyatlara masaüstünde ne sistem dizilir

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. kasırga takibi windyde varmıydı yeni gördüm çok sarar bunu takip etmek

-
3-5 fazla ver macbook al ardina bakma eren. bu m4 ler var 15inch onlar onlarin fiyati iyi gibi digerlerine gore illaki en son model dersen m5 ler var oda yetmez dersen pro lari var ama bende air var daha sarjini bitiremedim. sabah aliyorum aksama yuzde 30 larda takiyorum sarja
oyunda oynuyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
laptoplarda hangi markayı önerirsiniz kalite bakımından yakın zamanda olmasada yurt dısına cıkıcam giderken alabilirim acer,casper,monster bunların kronikleri vardı zamanında düzeldi mi ?