wriscuttern sisteminm son yağışını 1 gibi alıcaz sanırım
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
İYİ YAĞMIŞ YİNE BEN BAKMADIM AMA KENARLAR TUTMUŞ KALDIRIMLARDA FALAN
-
En yoğun karı cumartesi pazar bekliyordum. Gerçekten de öyle oluyor. Çünkü pazar günü yağış istanbuldan çekilirken yavaştan rüzgarın tersine dönüp bize vuracağı barizdi. Gerçekten efsanevi bir kar yağışı var.
Anlayamadım rüzgarla ne alakası var
-
bizim köyde araç görünmüyor karın içinde
-
-
-3 derecede yağan karın tadı başkaymış 🥶
Bi kalktım mahalle araları 5 cm
-
Bizim burda yok bu kadar çukurda kalıyoruz diye bizim bı abi atmış hikayeye en az 50-60 rakım farkı var
-
Maslak-sanayi mahallesi ayrımı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ABD acilen parasal genişleme yapması lazım ama şu an da bunun olması çok zor. 2021 de yaptıkları genişlemenin enflasyona yankıları hala sürüyor ABD'de. 28 şubatta bazı veriler var Mart ayında da önemli bir Fed toplantısı olacak. Tahminimce mart sonu nisan başı gibi boğanın başlaması gerek ama pek inancım kalmadı benimde.
Made İn America sezonun özeti olur
-
ByBit hacklendi pump durduruldu hemen arkadas bu boğa sezonu kriptoda yeminle 10 yıllık geçmişe göre aşırı can sıkıcı geçiyor
-
Veriler o kadar iyi diyorsun yani. 🥶
Bakıcaz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Takip edilecek tarih aralığı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bunda sapma olabilir daha erken tarihlere
-
bu sistemde arnavutköyde olmak isterdim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burdan modellere sesleniyorum kendinize gelin ve göstermeniz gerekeni gösterin