Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
fotoğrafları paylaşırken 3 noktaya basıp tam boyutlu atarsak daha iyi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu sistemden anlaşılan şey şudur istanbulun %25-30 unda falan fos gerisinde yağış yakalayan yerler iyi kar almıştır.
Dek sistemleri efsane siklondan iyi diyenler umarım bir gün siklonik sistem yaşarsınız.
-
Sistemi konumum adına kapattım. Hayatımda emek ederek zaman harcayıp takip ettiğim ve en fiyasko çıkan sistem.
Herkese iyi forumlaryarında var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. onların gelmesi 9 u bulur
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. şu anadoluya gşirenden kapsak birşeyler 7 çeyrek gibi
-
7-8 arası hafif kar var yine
-
yağış şaaaak! diye kesti wriscuttern
-
2021 Şubat'ı şu an bile 3'e katladı benim için
Onu diyorum ya ben o zaman 150 rakimdaydim diz boyu kar vardı parklarda
-
Bazi medya odakli sitelerin paylasimlari onlar kaale almaya gerek yok
Baş harfi " hasta forum" sanirim 😂
-
sagda solda duyuyorum altay kar firtinasiymis. normal bir kar bu istanbul icin. ole 1 metreler falan 1 hafta esaret soz konusu degil.
Bizim sitede saçma sapan tabirler kullanılmıyor efsanede oldugu soylenmedi 2021 Şubat sistemi benim konumda daha iyiydi ancak 100 rakım altinda ki yerlerde husrandi bu ornegide kiyaslayanlar için belirteyim şu an 2021 in yarisi bu sistem
-
wriscuttern 50 metrede hava açık önümde yoğun kar var 😂
-
Yerler tuttu
-
Radar takibi yapma zamanı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.