Son hafta normallerin 4-8 derece üzerine çıkıyoruz 1-2 günlüğüne sonrasın yağış ve serinleme gözüküyor
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarın beklediğimiz yağışlar anadolu ve avrupa yakası kuzeyi ağırlıklı olacak gibi maalesef bütün ilde yağış olmayabilir
-
Tahammül sınırı ne demek öğrenip gelir misin gece 15 dereceye inerse o sistemle 9 dereceye iner ne anlama geldiğini bilmiyorsun galiba
Merak etme 1 ay bilecikteydm hava sabahları 10 derece oluyordu
-
ister +8 ister +20 girsin sabaha karşı zaten karasal iklim serin oluyor
-
Çay kaçak içilir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Öyle bir şey olacağına dair bir belirti göremedim ama sen bilirsin
ben gördüm
-
aranızda üst solunum yolu enfeksiyonu şikayetiyle nac600 kullanan var mı varsa eğer kaç gün kullandı
-
Temmuz ayını +8,+12 anomali sıcaklıgında bir atak almadan kapatacagımızı sanmıyorum bu son hafta olabilir kuzey kesimlerde 40 dereceleri zorlayacağımızı bekliyorum.
-
pazar günü baya sıcak
-
Cephe biraz daha güneyli geçseydi geniş alanda dolu riskinden bile bahsedebilirdik. Ama bu halde hızlı bir geçişten fazlası olmaz. Tabi şiddetli olabilir orası ayrı.
Yarın bakalım
-
Temmuz ayı boyunca üst üste afrika atağı yiyeceğimiz sanmıyorum yersek eğer güney kesimler etkilenir onun dışında kuzeyden sürekli vur kaç yağışları olabilir
-
gökgürültüsü şimşek vs olabilir belki anlık doluya çevirebilir çok küçük bir yerde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ben s25fe aldım pzt günü memnunum şimdilik ağır oyunlar oynamayacaksan fe modelleri ugun samsungların yoksa ultra modelleri daha iyi tabi