3 te radar takibi wriscuttern
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şu gösterdiği abyi takip etmek lazım. Ona bağlı olarak gündüz şartlar bozulmuş olabilir mi ?
Görselde ki ne uygun dek geldi ama doğulu batılı veya güçsüz
-
DEK sistemi olduğunu bile bile takip ettim bu sistemi. Ancak bu kadar köpürtülüp böyle hayal kırıklığı çıkan bir sistem hatırlamıyorum. bırak konumumu beylikdüzü 0 cm kar…
Şu sistem bi geçsin de twitterdaki belli başlı sayfaları halkı korkuya teşvikten cimere kadar şikayet edicem.Daha 2 gün var
-
Böyle kütleler geldide bizim mi haberimiz yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Avrupa yakası için rezil bir gün
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecmwfe göre 1 saate yoğun kar almamız lazım boğaz hattı olarak
-
Yağış başlar yarim saate wriscuttern anlık örtü yapsa bile kafi erime azalır öğlene kadar 😂
-
Bazen düşünüyorumda şu an yaşadığımız sistemi model takip etmeden yaşasaydım, potansiyelini görmeseydim, radar ne bilmeseydim acaba nasıl hissederdim?
Sarıyer şu ana kadar beklentimin üzerinde, bir sonraki yağışa kadar ne kadar az erime o kadar iyi 🙂
Erime Bu hızla giderse araç üstleri kalir
-
15.00 i bulmaz 1 2 saat içinde radar toparlanır gibi
-
Eren güçlenerek vuracak muhtemelen. Kar kalitesi yüksek dünki gibi güneş açsada sıcaklıklarda daha düşük olduğu için aşırı bir erime yok anlık olarak.
Yavas geliyor 1 saat yagar
-
wriscuttern yarın bunun 5 6 saat halini alabiliriz arpegeye göre 🙂
-
of şu sarı tam bana geliyor
-
sıklık güzel ancak yavaş
-
Bizede gelir be 🙃
sıyırdı valla