40 derece havada bardağa atılan buzla 25 derece de ki bir olmuyor
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Geçmiş olsun,tez şifa inşallah
eyvallah abi sabah uyandım gözümü açamadım enfeksiyon kapmıs
-
Askerden döneli 3gün oldu boğaz ağrısı öksürük devam acile gittik üstüne bide göz enfeksiyonu çıktı

-
İstanbul'da sıcaklık şuan 23-24 derecelerde. Temmuz ortalaması 24 derece. Şuanki sıcaklık normallerde yani.
aynen
-
Yayınlarda İstanbul da yağışların bazı yerlerde yağmur hatta dolu şeklinde yağdığını söylediler.
Ama büyük il olunca haliyle yağmayan yerleri de vardır.
sel olmustur
-
23 derece diyor denize ancak daha serin oldugunu düsünüyrum dün 3.köprüde girdim
-
Hocam sen ne yaşıyorsun ya :D İzlanda, Norveç, Finlandiya gibü ülkelere taşınmayı düşün bence. Böyle bir yaz düşmanlığı olamaz. Daha yaz mevsimini ortalamamışız ki Eylül-Ekim aylarının sıcak geçme ihtimali bulunurken gece serinlemeleri başlayacak demen ne saçma.
Bu sene yaz havası zor gider
-
bileciğin geçiş iklimini iliklerimize kadar hissettik sabah 4 te 10 derece öğlen 1 de 40 derece
-
Bedelli askerlik mı yaptın çabuk bitmiş
evet
-
Yağmuruda beraberimizde getiricez gibi istanbula

-
Tarih değiştirme var e devlette oradan değiştirdim normalde temmuzdaydı marta çektim iyiki çekmişim aradan oldu bitti
Yarın 03.00 otobüse biniyorum

-
Benim manisaydı temmuza çıkmıştı normalde, marta geri çektim iyiki çekmişim valla çekilmezdi bu ayda hayatta
Nasıl çektin yav bilsem bende çekerdim eylüle falan

-
Sanırım cumartesi teslim olacak abi ben öyle olmuştum 6 haziran
Evet 6 Haziran sen nereye düştün
-
15 haziran sonrası üç ihtimal bulunuyor, ya daha sağlam afrika atağı alırız, ya sıcaklık düşer ama hala sıcak olur, ya da hayrı sayılır bir serinleme olup özellikle bir iki geceyi rahat geçiririz. Eren
Askerdeyim o tarihte
-
Dışarı çıktıgımda sanki ısınmaya başlayan fırının kapağını açmış gibi sıcak var