CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu sistemi de unutmayalım. Blokaj bu sistemle başlıyor
:thumbup:
-
Tüm bu tarihler veriliyor fakat ben gelecek olan sistemlerin birbirleriyle birleşeceğini düşünüyorum. Blocking üstüne blocking olacak inşallah
-
hocam bu sitenin linki var mı atarmısınız
Kendisinin kullandığı site ücretli.
-
En yüksek 11
En düşük 1 -
Vade yakın sayılır, @Sinan reisin de izniyle soruları bu konu üzerinden alırım Çarşamba günü.
-
Karadeniz harbiden rezalet iş çıkarıyor. Şu saatten sonra ne gelse şansımızadır.
-
Bu bandı ihmal etmeyelim tabii. Asıl yüksek kar ihtimali bu bölgelerde var. Çatalca-Silivri tarafında.
Akşama doğru kütleler daha güçlü hale gelir. An itibariyle kar değerlerine gerilemeye başladık.
-
18 ocak fena vurucak.
Hocam lütfen profilinizde eksik olan kısımları doldurun.
Onun dışında burası ağlama duvarı lütfen konu dışına çıkmayalım :D :D
-
Vah vah. Yarın kar yok. 18'inde de etkili bişey yok. Ay sonu da gitti çöpe Gfs bozdu kesin gelmeyecek. Ocak da gitti daha kar mar yağmaz.
-
Malum ülkemizin bulunduğu coğrafya konumu ile Denizlere kıyısı olan bir ülke konumundayiz kuzeyimiz guneyimiz batimiz hatta doğumuzda Hazar denizi o bile etken dır atmosferik olaylara
4 koldan Deniz basıncı hesaplanır ve malum
Ona göre model çıkar o yüzden bu konuyu hafta içi açıcam demiştim belki bir kaç gün daha açmaya bilirimBen cepte diyorum başka bir şey demiyorum üstad. O sistem bizde inşallah. Bekliyoruz :boks:
-
Bu konu açıldıktan sonra ne ara 7 sayfaya ulaşmış şaka maka, çok ağlayanımız varmış
-
Ben bu duvara taş atarım.
-
En yüksek: 4 derece
En düşük: 1 derece
İyi sallarım bak söylim :minigun:
Abim yarışmaya katılma süresi geçti :lol:
-