---BİLGİLENDİRME---
Puanlama:
Tam İsabet ve 0,1 Puan Yanılma: 6 Puan
0,1-0,5 Puan Kaçırma: 4 Puan
0,5-1,0 Puan Kaçırma: 2 Puan
Bir Derece ve Üzeri Yanılmada Teselli Puanı 1'dir.
Bonus Puanlaması:
Yarışmanın Başladığı Gün Yapılan Tahminde: +10
Yarışmanın Başlamasından Sonra 24-48 Saat Aralığında Yapılan Tahminde: +7
Yarışmanın Başlamasından Sonra 48-72 Saat Aralığında Yapılan Tahminde: +5
Bonus Puan Verilecektir. 4. Gün Yapılan Tahminde Bonus Puan Verilmeyecektir. Başarılar.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
En Yüksek: 6.3
En Düşük: -4.8
Mesaj düzenleme tarihi baz alınacaktır. @>>>WinteR<<< -
Allah Utandırmasın Reis. Bekliyoruz -20'leri.
-
13-14 gibi olacak sanki giriş ama hayırlısı olsun reis. Allah utandırmasın.
-
Hayırlısı olsun reis.
-
Yarışma sonuçları hesaplanırken bonus puanlar için mesaj atma tarihi değil düzenleme tarihi baz alınacaktır.
-
Kuvvetli Yağış Uyarısı!
Yarın (03.01.2018) İzmir, Muğla, Aydın, Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye ve Hatay civarında görülecek olan kuvvetli yağışlara ve sel riskine karşı dikkat edilmesi gerekilmektedir.
Bu bölgeler dışında Marmara, İç Ege ve İç Anadolu'nun bazı illerinde (Ankara, Eskişehir) Güneydoğu Anadolu'nun batısında yağışlar beklenmektedir. İstanbul'da orta kuvvette yağışlar beklenmektedir.
Rüzgarın kuzeyli yönlere dönmesiyle batı bölgelerden başlayarak sıcaklıklar düşüşe geçecektir. -
Hocam görünmüyor
Bu ne? -
Haritadan görmüyor musunuz hocam?
-
YağaR ben yağışların kıyı batıdaki kuzey ilçelerde kar kıyı batıdaki Güney ilçelerde kky ve yağmur şeklinde görülmesini bekliyorum
Verisiz sallıyorsunuz anlıyorum ama bizim bahsettiğimiz sistem her yere yağdırır.
-
Peki ya Edremit
Balıkesir Edremit ede yağar mı ?(Yağmaz mı
-
Zaten ne Zaman buraya kar yağsa tipi gibi yağıyo Gündoğan esiyo iliğimizi kemiğimizi kurutuyor
Peki ya Can üstadım bu sistem batı kıyı ilçelerinde etkiler mi ?(
İzmir'de de kar yapma potansiyeli var eğer siklonlu olursa. Dek sistemi olursa İç Anadolu, Doğu Anadolu, G.Doğu Anadolu, Marmara'nın Trakya dışında kalan kısımları, Karadeniz Bölgesi ve özellikle tüm Kuzey kıyılarda efsane yağışlar görülecektir. Ben bu şekilde olacağını düşünüyorum. İzmir gibi kıyı iller kuru soğuk çekecek gibime geliyor.
-
Eğer bazı arkadaşlarımızı kırdıysam tekrar çok özür dilerim ama sözlerimin arkasındayım yani sistem konusunda hala duyarlı ve emin olmanız Gerekir bence ve eleştiriye açık olmayan arkadaşımıza biley söylemek istiyorum madem eleştiriye açık değilsin doğru bilgi ver o zaman
Anlamadınız sanırım? Ben eleştiriye açığım ama tek taraflı eleştiriye kapalıyım. Dediğim gibi Türkiye kıyı şehirlerden ibaret değil. Ona göre yorum yapın.
Bilgilendirme amaçlı da söylemiş olalım, 8 Ocak'ta beklediğimiz sistem 10 civarına kaydı. Bu sefer evinizin balkonuna dahi kar yağacak.
-
Söylenilen her tarihte sistem geldi. Burda konuşmak için konuşmayın. Açın bakın Türkiye sadece İstanbul'dan İzmir'den ibaret değil. Eğer söylenilen tarihlerde günlük güneşlik olsaydık ülkecek eyvallah derdim ama bu tür tek yönlü eleştirilere kapalıyım, tahammülüm de yoktur. İyi geceler.
-
10-15 Arası da Sistem gelmezse.................