Sabah saatlerinde iç kesimlerde görüş mesafesi 100 metrenin altına iniyor. Sis etkili olacak.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben size cevabınızı vereyim hocam.
Üstteki resimde toplam kar yağışını (sulu kar dahil) mm cinsinden görüyorsunuz. 1mm=1cm
Üstteki iki resimden ise kar için en uydun saatlerin 22 Kasım öğlen saat 12 civarı olmasına rağmen, yağışın o sıralarda çekilmesinden dolayı en fazla havada bir kaç süzülen kar tanesi görebileceğinizi üzülerek dile getiriyorum. -
Vallahi geçmiş olsun diyeyim.. Her Karı görüp kaymamak gerekiyomuş demek ki, sonu b*klu tepe olur mazallah :rofl:
-
İstanbul Beylikdüzü kar olur mu
Havada kar görme sınırı en fazla 190-200 metre civarına inebilir. O da yağmur arasında tek tük kar tanesi olur. Saf kar istiyorsanız Aydos ya da Çamlıca gibi tepeleri deneyin. Orada olasılık daha yüksek yağış olursa kar şeklinde düşecektir gece ve yarın sabah saatlerinde.
-
Rüzgar Batı Karayel yönünden kuvvetli bir şekilde esiyor. Yağmur da özellikle Avrupa yakasında yoğun bir şekilde yağmaya devam ediyor. Bazı istasyonlarda beklenenden daha hızlı sıcaklık düşüşü gerçekleşti. İstanbul'un bazı tepelerinde kar sürprizi yaşanabilir!
-
Yağış etkisini arttırarak yarın gece saatlerine kadar devam edecek. Soğuma yarın öğle saatlerinde giriş yapacak. Hissedilen sıcaklıklar İstanbul'un belirli kesimlerinde 2-3 dereceye kadar inebilir. -
Aha gördüm ...
-
Yeni Gönderi:
Tıkla -
Ufak bir değerlendirme yapalım:
10 Kasım'dan itibaren dalgalı sürece giriş yapıyoruz. Bir soğuma olacak fakat donduracak derecede değil, gündüz değerlerini 15-16 derecelere kadar geriletebilecek.
Asıl sistemin ilk ayak sesleri bu soğuma olacak.
Ardından sıcaklıkları lodosla yukarı çekecek bir döneme gireceğiz. Birkaç günlük.
Lodoslu ılık dönemden sonra ise asıl sistemlerin Sibirya Yüksek Basıncı yardımıyla iniş yapmasını bekliyorum.
Hayırlısı olsun diyelim. -
;( :kahretsin: :cursing: O kadar zaman boşa umitlenmişiz. Nasip değilmiş
O ne demek? :D
-
İstanbul'da ayın 9 ve 10'unda yağış var. Hafif yağışlar bekliyorum.
Değerlendirmesini de yarın paylaşacağım.
-
Ao ve Nao indeksi çok negatife inmiş. Bu da Avrupa Batısına sistem bize fön demek. Ay sonunu bekleyelim soğuklar için.
-
Kişisel Tahminlerinizi Üyelere Özel Tahmin Başlığı Altında Paylaşınız.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.