Site Rengi Eski Haline Döndürülmüştür. İyi Akşamlar Dilerim.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Günaydınlar,
Sitemiz bugün saat 18:00'da eski mavi temasına geri döndürelecektir. -
Cumhuriyetimizin ilanının 94. yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk”ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.
-
Paylaşılan haritadan göründüğü üzere Euroasia bölgesini ve Rusya'nın büyük kısmını kar yağışlarının kapladığını görebiliyoruz. Bu bizim için kuvvetli sistemler inmesi ve soğuma adına önemli bir gelişme
-
Kasım Ayı içerisindeki genel tahminler bu başlık altından paylaşılacak.
-
İstanbul İçin uyarıları zaten vermiştik, gece ve sabah saatlerinde kuvvetli yağışlar var. -
Arkadaşlar İstanbul'da sıcaklıklar kar değerlerine kadar düşmeyecek.
-
25 Ekim Çarşamba Yağış Haritası
-
23 Ekim Pazartesi
Haritada da gördüğünüz üzere ülkemizin büyük bölümünde bulutlu ve çok bulutlu bir hava bekliyorum. Artvin ve Ardahan'ın kuzeyinde hafif yağışlar beklenebilir, yükseklerde bu yağışlar kar şeklinde düşecektir.
24 Ekim Salı
Salı günü ülkemizin batı kesimlerinin yağışlı olmasını beklerken, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin çoğunluğu dışında bulutlu bir hava hakim olacak.
İzmir, Çanakkale, Edirne, Aydın ve Antalya'da 50mm'ye kadar kuvvetli yağışlar,
Muğla'da ise 150mm'ye kadar şiddetli yağışlar bekliyorum.Sıcaklıkların Pazartesi ve Salı günü mevsim normalleri ve 1-2 derece altında seyretmesi bekliyorum.
Yarın akşam Çarşamba, Perşembe ve Cuma gününün Tahminlerini Paylaşacağım. İyi akşamlar dilerim.
-
25 Ekim Sistemi hala tam oturmadığı için haritalı değerlendirmemi yarın paylaşacağım.
-
Meteorolog adlı üye forum içerisinde;
Yalan içerikli kişisel tanıtma,5 kere uyarılmasına rağmen kişisel tahmin yapılmaması gereken başlıklarda yazma,
İkinci bir hesap açıp farklı bir kişilikmiş gibi davranma suçlarından dolayı toplamda
1 (Bir) gün siteden uzaklaştırılmıştır.
Tekrarlanılması halinde ceza büyüyecektir.
İyi Forumlar Dilerim.
-
@Snow Day adlı değerli tahmincimiz, namıdeğer Baran arkadaşımızın kişisel işlerinden dolayı siteyi bırakma kararı alması yüzünden maalesef veda etmek zorunda kalıyoruz.
Sitenin kuruluşundan şimdiye kadar acı-tatlı fark etmeksizin bizimle olan, tahminlerini ve değerlendirmelerini bizimle paylaşan arkadaşımıza şahsen tüm harcadığı emekler için teşekkür ediyorum. Yurt dışında olacağı süre boyunca da şahsi işlerinde başarılar diliyorum.
Geri döneceğin günü bekleyeceğiz Baran kardeşim..
*Arkadaşımızın blogu kapatılacak fakat silinmeyecektir. Yetkisi de İzinli Tahminci olarak değiştirilecektir. Sitemizde hep var olacaksın.
İyi günler dilerim.. Can -
Yönetici Kadrosu Birinci Genel Aktiflik Değerlendirmesi [15.10.2017-20.10.2017]
@>>>WinteR<<< : 3
@ANALİZCİ : 6
@Lvnt00 : 1
@Rumelili : 5
@SiberianTiger : 9
@Sibiryali : 4
@SinanHava : 1
@UsTaD : 8
@whisper : 10
@YuSuF : 9
@Sistemci5534 : 1
@Sinan : 9
@Can : 8
Aktiflik Değerlendirmeleri Pazar günü geceleri ve Cuma günü Akşamları Arasında Yapılacaktır. Hafta sonları dahil değildir (Sistemler Dışında)
Tüm üyelerin görebilecekleri şekilde açık paylaşılacaktır.
Değerlendirme 1 ile 10 Puan Arasında Bir Değer Verilerek Yapılacaktır. 1 En az aktiflik, 10 en fazla aktiflik. -
-
Bugün site içerisinde bazı değişiklikler, güncellemeler de bulundum;
-Forum temasında değişiklikler,
-Forum logosunda değişiklikler,
-Forum içerisindeki konularda ve bloglarda yetki sınırlandırmaları, güncellemeler,
-Tahminci, Sorumlu/Yazar, Uzman, Moderatör yetkilerinde son kez güncellemeler ve değişiklikler yaptım.
Bu konularla ilgili sorusu olan bana sorabilir.
*Yetkilendirme konusunda hiç bir hata yapılmamıştır. Her kulanıcı grubuna gerektiği kadar yetkilendirme verilmiştir. İtirazlarınızı bana iletebilirsiniz.
İyi Forumlar... -
Selamlar
Güneşli ama serin geçen haftanın ardından hafta sonu yine minik bir sistem ile beraberiz. Yaptığım son değerlendirmelere göre Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren kuzey bölgelerden giriş yapacak olan yağış, akşam saatlerinde Türkiye'nin kuzeydoğusu dışında her yerde etkisini kaybetmiş olacak
Pazar gününe gelecek olursak, Artvin başta olmak üzere Doğu Karadeniz'de etkili yağışlar bekliyorum, Yüksek kesimlere büyük miktarda kar birikimi olacaktır.
Önümüzdeki hafta boyunca sıcaklıklar mevsim normallerinin hafif üstünde seyredecek, geceler üşütecek. Yüksek basınç etkisinde olacağız
İyi Hafta sonları dilerim