Doğu Bölgelere Kar Yağışları Geliyor Bu Hafta!
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ufak bir Değerlendirme Yapayım Kendimce.
Ekim Ayı Ortasında Ülkenin Batısı ve İç Kesimlerine Yarayacak Bir Sistem Beklemiyorum Son Verileri İncelediğimde Bakacak Olursak, Doğu-Kuzeydoğu Bölgelerde Yağışlar Düşürebilecek Sistemler İnebilir.
Ülkenin Batısı Ne Zaman Yağış Alacak Derseniz İse, Ayın 20'sinden Sonra Endekslerin Yeniden Ani Düşüşler Yaşayıp Nötr Civarına İnmesiyle Sistem Bekleyebiliriz.
-
Doğu Karadeniz İçin 2 Günlük Yağış TahminiHeyelan ve Sel'e Karşı Dikkatli Olunmalı
-
Daha önceden isimlerin altında yer alan yıldız ikonları yerine, HS ikonlarını getirdim
Hayırlısı olsun
-
Forum İçerisinde Bazı Düzenlemeler Yapılmıştır. Normal Düzenimize dönebiiliriz.
-
Forum içi fotoğraf yükleme sınırını çok büyük fotoları önlemek amacıyla 200kb olarak ayarladım.
Profil fotoğrafına konulabilecek foto büyüklüğü limitini de 40kb olarak ayarladım.
http://www.resizenow.com/ İle resimlerinizi boyutlandırabilirsiniz. -
Profillerini Doğru Bir Şekilde Tamamlamamış Olan Kullanıcılar Uyarılacaktır.
Tıkla: Forum Kuralları -
Kışın nasıl geçeceği ile ilgili hemen hemen kesinleşmiş bilgileri Kasım ayından itibaren almaya başlayacaksınız.
Onun dışında Ayın 20'sinden sonra Türkiye'ye İç bölgelere ilk kar yağışları geliyor.
Ayın sonunda sürpriz olabilir.
-
-
Bu sistemde Marmara için başarılı olduğumuzu söyleyebilirim. Bu akşam Karadeniz için Analizimi paylaşacağım.
Önümüzdeki Hafta Güzel bir Top sistemi bekliyoruz. En fazla 2 gün içerisinde rotası kesineşecektir. Ben batıdan giriş yapacağını düşünüyorum.
-
nasi yani bazi sistemler kayseriyi etkilemeycek az kar mi yagacak yoksa yagis bakimindan iyimi olacak
Sınırda kalmaktan kastım şu, bir sistemde iyi kar alırsınız diğerinde lodos yersiniz yağmur yağar. Kar etkisiz kalır
-
Az Bir Şey Varmış, Karaya Çıkınca Yok Olur Sanki Onlar da
(Uydu Görüntüsü 23:05) -
An İtibariyle Soğuk Cephenin Girişi, Rüzgarların Kuzeyli Yönlere Dönüşü -
Cephe Hattı İstanbul Sınırlarına Giriş Yapmak Üzere, Gece Üşüyeceğiz
Yağışın Etkin Olan Kısmı Çizdiğim Çizgiler Arasına Düşecek Diye Bekliyorum, İstanbul Batısı Da Dahil Bu Sınırlara, Merkezde Çok Aksiyon Beklemeyin Derim
Orajlık, Doluluk, Fırtınalık Bir Sistem Olmadığını Hatırlatalım. Soğuma Güzel Olacak, Kış Moduna Gireceğiz Gece Saatlerinde
-
Sistem yıldırım, şimşek tarzı şeyler bırakacak bir sistem değil sanırım?
-
abi kayseri bu sistemde kar yagarmi lutfen cevap ve bu kis kayseri nasi gecer
Tatmin Edici Kar Yağışı Alacaksınız Fakat Bazı Sistemlerde Sınırda Kalma İhtimaliniz Var