MAKS radar görüntüsünde görülen İstanbul üzerine ve Marmara denizine dağılmış kütleler vigra lardır. Yağış bırakmazlar.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
İnstagram hesabınız varsa takip etmeyi unutmayınız.
-
Önümüzdeki Haftanın Hava Durumu Paylaşımı (İstanbul)
-
HavalarinSesi.com sayfamızın Resmi İnstagram hesabından yapılan paylaşımların bağlantılarının olduğu konudur. Yoruma kapalıdır..
Forumumuzun Resmi İnstagram Sayfası:
-
Artık hakem kavgaları bıktırdı vallahi. Hep aynı şeyler her derbide :thumbdown:
-
:cool:
-
İyi olan kazansın (Yani Fenerbahçe :gulus: )
-
-
-
Konunun altına sitemize eklenebilecek fikirler ve memnun olmadığınız şeyleri yazabilirsiniz. Üyelere açıktır.
-
Herkese Merhaba! Ben Forum Düzen Admini Can.
Öncelikle havalarinsesi.com forumumuzun artıları ve eksilerinden bahsetmek istiyorum.Forumumuzun Artıları:
*Daima en güncel hava durumu verileri ve kış ile ilgili en orjinal tahminlere burada ulaşabilirsiniz!
*Forumumuzda her zaman ailevi bir ortamla karşılaşmakla birlikte en samimi sohbetleri ve arkadaşlıkları burada bulma şansınız yüksek!
*Yönetim kadrosu tecrübeli kişilerden oluşmaktadır.
*Çok katı kuralları yoktur, argo kelimeler kullanmaksızın ve büyük tartışmalar çıkarmaksızın yetkiniz ve izniniz olan her konuya fikrinizi yazabilir, sohbet edebilirsiniz.
*Forumumuzun her köşesi misafirlerimize açıktır, sadece 2017-2018 konularımıza erişebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
*Üyemiz olarak site kadromuzun bir parçası haline bile gelebilirsiniz!Forumumuzun Eksileri:
*Yönetim kadromuzda hala eksikler bulunmaktadır.Artı ve eksilerden bahsettiğime göre ÜYE olmanın avantajlarına geçebilirim.
Sitemize Üye Olursanız:
*Önümüzdeki kışla ilgili en güncel tahminlere ulaşabilirsiniz.
*Ailemizin bir parçası olup, keyifli sohbetlerde kafa dağıtabilirsiniz.
*Tahminlerinizi ve fikirlerinizi üye olarak özel başlıklarımızda bize sunabilir, Tahmincimiz gibi hissedebilirsiniz.
*Konularımıza mesaj yazma hakkına sahip olabilirsiniz.
*Sitemizde aktif oldukça Özel üyelik gruplarımızı kazanıp daha keyifli vakitler geçirebilirsiniz.
*Veeee en önemlisi, site kadromuza dahil olma şansınız bile olabilir!
Ne duruyorsunuz, haydi forumumuza bir an önce üye olun! Sizleri dört gözle bekliyoruz! -
-
Elinize sağlık hocam
-
An itibariyle fortına bulutları ve şimşekler konumumdan uzaklaşıyor. (Haliç)
Çok aksiyonlu bir 30 dakikaydı -
Boğaz tarafına doğru bir genişleme söz konusu. Haliç'te şimşekler çoğaldı an itibariyle -
Forum'un Düzen Admini Olarak:
Sonbahar-Kış sezonuna giriş yapmamızla birlikte, forum içinde hareketlenmeler olacağını tahmin ediyorum. Yönetim ekibi arasındaki tartışmaları, üyeler arasındaki tartışmaları belli bir saygı sınıfı çerçevesinde oldukları sürece normal karşılayacağım. Sınır aşıldığı taktirde mesaj silimi ve üye uzaklaştırma uygulamalarına başvuracağım. Lütfen sezon boyunca kendimizi kaybetmemeye özen gösterelim. Boş yere tartışmalara girmeyelim.
Öfkeyle Kalkan Zararla Otururmuş.İyi forumlar.. Can