CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Martta hiçbir şey bitmeyecek. Ay sonundan mart ilk haftasının sonlarına kadar önce siklonik sistem getirecek polar atak, sonra da sibirya alacağız :thumbup:
-
Peki bunlar ne artis
Eps şubatın son haftası polar atak sinylini çaktı bile
Bu da Cfs nin 01-10 mart arası anomalisi catisma catisma catisma -
Ooh ne de lezzetliymiş bu
:D Ama bulaşıkları yıkama sırası bugün @FOREVERSYSTEM de
8o:whistling:
-
Oo
mı
Alırım bir bardak
-
Kısaa bir tahminle sizi bilgilendireyim. Önümüzdeki sistem ilk görünen halinden bir hayli kuvvetini kaybetmiş biçimde geliyor bildiğiniz üzere. 16 Şubat tarihinde batı kesimler için hala %15 lik bir düzelme ihtimali bulunsa da bunu zor bir ihtimal olarak görüyorum. Bu sistemden umudu kestim diyebilirim fakat kışı bitirdim mi? Tabii ki de hayır. Önümüzdeki süreç içerisinde Mjo ve Ao-Nao verilerinin bize güzel bir sistem sunmak için can attığını görüyorum ve en geç gelecek hafta içerisinde bu sistemin gözükmesini bekliyorum. Peki bu sistemin genel hatları nasıl olur diye sorarsanız; Allahın izniyle, Sibirya yüksek basıncının yardımı ve Azorun İngiltere dolaylarında merkez üssü kurmasıyla balkan kökenli ve siklonik bir sistem inmesini bekliyorum. Geçtiğimiz dönemlerde @SiNaN ReiZ in 16 Şubat için verdiği tahmini hatırlarsınız diye düşünüyorum. Balkan, Doğu avrupa ve marmara merkezli siklonik bir sistem bekliyordu. İşte o sistem bu sistem. Uçuş takımlarını hazırlayın derim ikinci bir 6 Ocak vakasıyla karşılaşıp bu kışı efsaneyle sonlandırabiliriz
İyi forumlar
-
Leziz leziz maşallah eline sağlık abim, bu gece ben yıkayayım bari bulaşığı
-
Düzelmeseler de olur ay sonuna kalmadan martın ilk haftasını da kapsayacak efsanevi bir sistem yolda. Allah bozmasın
-
Uykusu olan var mı baylar? Ecm rahat bir hamak kurmuş diyagrama -
Gfs de adam olmuş 1 güncellemeliğine
Geçen dediğim efsane 8 Ocak hamağı da hazırlamış kendini catisma
-
Hadi hadi Gfs analizine :!:
-
Konuyu kapatalım
-
@Snow Day sakın 4-1 mevzusu açılmasın ban patlaması yaparım :D:D:D:D
-
Bir Fenerbahceli olarak burada takım gerginligine karsıyım. Tabi bizimkiler alcak ama olsun yine de
-
Efsanevi hamak yakındır