Elhamdülillah hocam güzelliği geçtim göllerimiz kurumak üzere inşhallah bu sene bol bol yağış alırız ülkece :olumlu:
Toca_Tr23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Beyşehir'den selamün aleyküm
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Beyşehir'den selamün aleyküm herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Beyşehir'den selamün aleyküm
Cevaplar gelir abiler,
estağfirullah hocam ne demek
-
Sahutt hocam mgm verdiği uyarıyı bile geçebilir gibi sanki buraya yağdırılacak karın miktarı
-
Sahutt Geliyor gelmekte olan hocam İnşhAllah :P. Türkiyemizin her yeri İnşhAllah bol bol kar ve yağmur alır.
-
bir azalma yoktur inşhallah hocam Sahutt
-
aynısını buraya da diyebilirmiyiz Sahutt hocam
-
bize kar gelmeyecek gibi
-
bi beyşehire vermediler bunu çok kanarda tutar mı ki ?
-
Hayırlı akşamlar herkese. Bu akşam itibariyle Akdeniz Sorumlusu görevimi bırakma kararı aldım. Aniden değil, düşünerek alınmış bir karar. Bu zamana kadar görevimi şahsen layığıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Bu güne kadar birini kırdıysam, üzdüysem, yanlış bir şey yaptıysam affola. Hakkınızı helal edin....
Eline koluna sağlık hocam hakkım helal
-
Çok sağ olun hocam. Bizler iyiyiz. Baba da sağlam 😅😅. Siz nasılsınız?
Elhamdülillah hocam aynı devam Allah rahmetini bereketini eksik etmesin üstümüzden
-
Toca_Tr23 hocam hoşgeldin nerelerdesin böyle?
hoşbulduk hocam yaz gelince kaybolduk çoğu gibi aklıma geldi bi gireyim dedim nasılsınız inşhaAllah iyisinizdir babanız nasıl
-
hocam Türkiye'nin öteki yerlerini bilmiyorum ama burası 1 ay oldu yağış alalı en az yağmuru özledik üstümüzden çok yağış geçti yağmadı maalesef artık nem düşüklüğünden midir orasını Allah bilir. İnşhaAllah ay sonuna kadar güzel bir yağış gelir yoksa sıkıntı çıkarbilir