" Iman edenler Allah yolunda inkarci kafirler ise TAGUT yolunda savaşır" Nisa 76
Pembe3434 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sen aksama kadar kurani hifzetsen kaç yazar kefere. Kurani hayatında kanun kitabı yapmadıktan sonra... onunla amel etmedikten sonra Ondan başka kanun koyan mercilere basvurduktan sonra. Ilk baş biraz ilmin var sandım ama tam mal çıktın. Bak önceki yorumda ne demişim bunun küfür olduğuna dair bir alim sözü işitmedim dolayısıyla onlar da işitmediler haa bize bir nakil gelse Allah'ın cc izniyle uzak dururuz ama yok İşte. Küfür ve Sırk senin beynini deforme etmiş bak okuduğunu bile alamayacak kadar taşlasmis kafan ama öyle taşlar vardır ki Allah korkusundan parçalanirlar. Lekum dinikum veliyedin...
-
İyi oku Son cevabımı... Hamdolsun ki onlar tevhid ehli muvahhid. Otur dinini araştır yoksa kafir olarak geberip gideceksin daha da bişey yazma
-
Pembe3434 SİZİN HOCALARINIZA DA SİZİ ÖGRETENLERİ DE SİZE BU BİLGİYİ VERENLERİ DE SİZİ BU YOLDA YÜRÜTENLERİ DE SİZİ BU ŞEKİLDE YETİŞTİREN AİLEYİ DE SİZİ BU YOLA SOKAN ŞEYTANIN DA CENABI ALLAH EL-KAHHAR YA KAHHAR HÜRMETİYLE İLE KAHRETSİN.
KURAN DAN BAŞKA KURAN HZ. MUHAMMED (S.A.V) YERİNE BAŞKALARINI KOYDUKLARINIZLA UMARIM YALLAH CEHENNME.
Eğer sizler hak iseniz Rabbim bizleri yok etsin yok bizler Hakk üzere isek ki bunda zerre şüphem yok Rabbim sizleri sizlerin soyunuzdan gelenleri sizden öncekileri sizden sonra sizin yolunuz da olanları Allah disinda taptiklarinizi batıl ilahlarinizi yerin dibine gecirsin Nuh as'ın dediği gibi Ya Rab bunları yok et bunların bebeklerini evlatlarını dahi yok et zira onlarda bunlar gibi sapacak. Allahumme amin innemel musrikune necesun.
-
Allah'ın kitabından yüz çeviren Vahiyden yüz çeviren bir toplumun sonu budur işte. Kulunu en iyi Allah tanır onu ne azdirir ne ıslah eder en iyi Allah bilir zira o El Alimdir Alim olan Allah'ın cc kanunları da adaletli olur zira O el Adl'dır. Bugün yeryüzünde Allah'ın şeriatı kaldırıldı yöneticiler ilahlik ve rabblik iddiasinda kanun yapıp yasa hakkını kendinde gördüler Allahın helallerini haram haramlarini helal kildilar. Halbuki Allah cc ne diyor Yusuf 40 hüküm yalnız Allah'ındır Araf 54: dikkat edin yaratmakta Kanun koymakta Allaha aittir Kehf 26: O hükmüne kimseyi ortak kabul etmez vb bircok ayette La ilahe Illallah'ın bir gereği olarak El Hakem olan Allah YALNIZ TEK BIRICIK KANUN KOYUCU YASA YAPICIDIR. Rabb demek Yaratan öldüren rızık veren KANUN KOYAN MALIK OLAN demektir. Her kim bu hakları kendinde görürse rabblik iddiasinda bulunup haddi aşıp tagut olmuş olur Tevbe 31. Ayet ve adiy bin hatem'le alakalıAyetin tefsiri güneş gibi açıktır. Her kim kanun koyan bu yöneticilere itaat ederse onlara ibadet etmiş onları rabb edinmiş olur namaz da kılsa oruçta tutsa kafir olmuş olur. Iste bugün Allahın kitabından yüz çevirip başka sistemlerde ( demokrasi laiklik sosyalizm faşizm vs) kurtuluş arayanlar hüsrana uğradı toplumda huzur kalmadı kimsenin kimseye güveni kalmadı herkes birbirine düşman oldu bunun tek sebebi Vahiyden yüz çevirmeleridir son olarak Ibni Abbas şunu demiştir : Bir toplum Eger Allah'ın kitabından yüz çevirirse Allah o toplumu birbirine düşürür. Ve Allah Kuran' da şunu buyurdu. " bir toplum özünde olanı değiştirmedikce biz onları değiştirecek değiliz. Allah bir topluma kötülüğü isabet ettirirse onu geri çevirecek yoktur.
-
hem kafirsin hem ahmak. Allah cc müşriklerden ilk akıl nimetini alırmış aha sonuç ortada. Bizler bu meseleleri çok araştırdik bir tane alimden küfürdür diye bir kavle ulaşamadık. Mısır'dan el Mısri Ürdün'den Ebu Muhammed Makdisi Ebu Katade Filistini Suud'dan Useymin Fevzan el Fevzan Bin baz ve tabiki Ahmed Hazimi bir alim dahi bu amel küfürdür demedi şerh düştüler tafsilatını anlattılar sen o daracık zihin yapını sıkma biz bu din için esaret altına düşmüş sürgün edilmiş hicret etmişiz koftiden bi internet mi bizi bağlayacak? ? Asla biz bundan Allaha siginiriz din Nakil dinidir bununla ilgili bir nakil bize ulaşır ise gözümüzü kırpmadan terkederiz bu ameli senin o necis bulanık fikirlerine ihtiyaç duymayiz. Bana dinden delil getir bak ben sana diyorum Allah cc Kuran'da Tagutu tekfir etmeyene kafir diyor Tagutun ne olduğunu nebi sav onun güzide ashabi tabiin etbai tabiin ondan sonraki hayırlı nesil açıklamış git dinini araştır yaşadığıni din zannetme. Yüzlerce batıl ilah edinmişsin. Bu son sözümdür zira sözün fazlası senin gibi ahmaklaradir ama onun da bir kotası vardır kotani aştın. Şura 13: Senin davet ettiğin bu din müşriklere ağır geldi
-
ahmaklik ve kafirlikte üstad mertebesindesin. Tagutu inkar etmek sana emrolunmusken hala taguta itaat ediyorsun
-
Gaybi bildiriyorsun o halde sen... senin iddiana göre zaten kafirsin. Kendini tekfir ettin. Zira burada bilimsel veriler ışığında insanlar tahmin de bulunuyorlar kalkıp yarın kar yağmur yağacak demiyorlar. Ikinci olarak o musliman dediğin alçak adamlar Ebu Haris hocaya demediklerini bırakmadı tehdit küfür vs ama silahı görünce batıl ilahlari bile onları kurtaramadı gebermedigine dua etsin.
-
Bunların tahminlerinde bir sıkıntı varsa buralardan da uzak dururum çok zor değil benim için.
-
Hayali yaşamaya devam Kendi kendini müşrik ilan ediyorsun haberin yok.
Biz buna öğrenilmiş çaresizlik diyoruz karşında robot var diyorsun ya o yapay zeka oluyor işte onuda yöneten bir Kâfir var hala daha boş boş konuşup karşındaki insana müşrik diyorsun gerçi sizden ne beklenir Ebu Haris ve Ebu Hanzala gibi çakma mücahidlerin peşinden ancak sizin gibi akılsızlar gider çakma isimlerle çakma hayat yaşam sürüyorsunuz.
O kunyedir ahmak ve künye Nebi sav'in sunnetidir edebiyat parcalayacam diye küfrün artıyor. Ebu hanzala ve diğer kardeşin ayakkabıları bile sizin necis bedenlerinizden daha şereflidir. Sen git kabirlerden yardım dile seyhinin necis çürük bedeniyle tevessulde bulun küfrün onderlrine itaat et bu yol aslanlarin yolu sizler oturun kadinlarinizla beraber.
-
kar seven birisiyim forumatmosfer sitesinde de takip ediyorum hava olaylarını bu siteye bu sebeple üye oldum birkaç âyet yazdım pişman etti bu arkadaş hepsi bu
-
Lafı eveleyip gevelemenin anlamı yok soruma cvp ver sen önce sen gmail email kullanınca kâfirlerin hizmet koşullarını kabul ediyor musun etmiyor musun onun cevabını ver. Ne kaçak göçek adamsın he bu arada benim liderim falan yok benim liderin Rasulullah Aleyhisselam.
Lideri Resûlallah sav mis :))) hayatını Kurana göre idame ediyor demokrasi dinini kabul etmiyor Kuranin emri gereği Tagutu reddediyorsun öyle mi??? Eğer liderin Nebi sav ise Ona uyman lazım birisiyle yaşadığın herhangi bir problemde Allah'ın kitabına Resulün Sünnetine basvurman lazım gidip kafirlerin mahkemelerinden hüküm talep etmemen lazım. NISA 60 SANA VE SENDEN ÖNCE INDIRILENLERE IMAN ETTIKLERINI IDDIA EDENLERI GORMEDIN MI TAGUTU REDDETMELERI KENDİLERİNE EMROLUNMUSKEN ONA MUHAKEME OLMAK ISTIYORLAR...sen onu bunu bırak Kurani bir kavram olan ve Allahın kendisini reddetmeyi dinin aslından saydigi TAGUT nedir araştır. " Eger beni seviyorsaniz bana uyun ki Allah'ta sizi sevsin" 7/
-
lafi geveleyip hakkı gizlemek siz müşriklerin ahlakidir. Hamdolsun ben hakkı her yerde operasyon da terörle mücadele polisleri önünde bile haykirdim. Savcının karşısında bile tagut olduğunu söyledim senin gibi klavye muctehidlerinin karşısında mi hakkı gizlicem? ? Bu sorduğun sorunun vakada birçok cevabı var ben kendi adıma almıyorum hayali isim nick Kunye kullanıyorum buna cevaz var ikincisi karşında Sana bu gibi sözleşmeleri sunan robot var yani karşında ikili sözleşme yaptığın insan yokbunda da alimlerin sözleri var bak makdisi ne demiş üçüncüsü ben zaten hesap vs açmıyorum çok zorda kalır isem açarım yani face instagram twitter watsapp vs HC birsey kullanmıyorum hatta tel bile ikinci el bana ait değil senin gibi bir müşrikten almıştım. Konu uzun istersen kavilleri bulur sokarim gözüne tek tek
-
Şimdi bu soruna uzun uzun bir cevap yazarım hatta bununla alakali alimlerden kavillerde getiririm ama karşımda ameli imandan saymayan bir şahıs olduğu için gerek duymuyorum. Sen rahat ol ben senin liderlerini onların ordularını kurumlarını reddetmisim onlardan beriyim musriklerden beriyim onlarla benim aramda ebedi bir kin ve düşmanlık başgösterdi ta ki onlar bir olan Allaha ibadet edinceye kadar. Allahın şeriatindan yüz çeviren kavmimin hali ortada işte. Vahiyden yüz çevirmenin bedelini sokaklarda canlariyla ödüyorlar bu ülkenin sözde musliman !!! Ozde ise yahudi ve Hristiyanları dost edinen lideri ise laiklik ve kenalizmi kutsuyor laik düzene can katıyor. Sizler ise bu kafir yöneticilere itaat ederek Allah'ın cc dininden yüz ceviriyorsunuz. Kör sağır ve dilsiz gibisiniz Allah kulak kalp ve gözlerinize vahyi anlamayın diye perdeler indirmiştir...
-
Pembe3434 şimdi senin gibilere can alıcı bir soru sosyal medya üzerinden yada buradan site üzerinden birilerini tekfir ediyorsun yada tekfir ettiğini zannediyorsun buraya mutlaka bir e-mail hesabı girmek zorundasın yada Android telefonunu kullanmak için gmail hesabı açman gerekli değil mi? Evet açmam gerekli mutlaka bir e-mail hesabın var.
Peki sorum şu e-mail yada gmail kâfirlerin sahibi olduğu Amerikan yada İngiliz firmasına ait peki gmail yada e-mail hesabı açarken onların sana sunduğu bütün hizmet koşullarını kabul ediyorsun değil mi? Evet
Şimdi sen kâfir bir firmanın hizmet koşullarını kabul ettiğine göre sende kâfir olmuyor musun ?
Mantıklı bir cevabın vardır umarım çünkü sen beni kâfir düzeni savunduğum için kâfir ettin değil mi?
Hadi bakalım cevabını yaz bekliyorum Pembe3434