CAN Ben bitirdim hocam kışı valla.
RevivalofSnow~ tarafından yazılan gönderiler
-
-
İstanbul'a Şubat ayında sağlam örtü yapıcak sistem beklemiyorum.Hatta daha doğrusu 5 cm ve üstünde yapıcak sistem bile beklemiyorum.Bana göre İstanbul şubat ayında bol bol kuru soğuk ve yağmur alır.Kar alır mı ? tahminimce elbet alır fakat tutacak türden olmaz.
-
Düşmeyen kız yok oraya :D
Adonis kası falan varsa istediğiniz kadar tipsiz olun zaten.:D:D
-
-
Vücut geliştirmek daha doğrusu spor yapmak ilk başta ne kadar sıkıcı gelsede bunu düzenli bir şekilde 1-2 hafta yaparsanız bağımlılığı üst derece olan bir olaydır.Hatta öyle ki spor sonrasında oluşan kas ağrıları insana öyle bir zevk vermeye başlar ki o ağrının üstüne hala inatla spor yapmaya çalışırsınız.Dünyanın en tatlı ağrısıdır.Burpee denen 1 tane haraket vardır.Tek 1 haraketten oluşur fakat bütün vücut kaslarınızı devreye sokar.Özellikle bu haraketin ''Advanced Burpee'' olanını aralıksız 20 tane yapan bordo berelidir.10 tanesinden sonra kalp atış hızınızı en üst seviyeye çıkarır..
-
Yıllardan 09.02.1929.İstanbul'da sıcaklık rekorunun kırıldığı o MÜKEMMEL sistem.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
1929 kışı cidden bambaşkaydı hocam.50-55 gün kar falan yağdı deniliyor..
-
Şöyle birşey neden olmasın ?
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
3.yılımız kutlu olsun.Nice senelere İNŞALLAH. :yumruk: