Hayırlı sabahlar herkese
Hayırlı sabahlar dayım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı sabahlar herkese
Hayırlı sabahlar dayım
Birde insansı robotları yaygınlaştıracaklarmış gerisini tahmin ediyorsundur zaten
Onlar zaten vardı yeğen sorun değil, 😉 🤣
Ya ben kafayı yiyeceğim x te yapay zeka ile ilgili korkunç haberler var yok hepimizi öldürme ihtimalleri var felan. Ceoların hepsi bunu söylüyor
Bir film vardı robotlar ülkesi miydi neydi filmin sonunda robotları kontrol edemeyen insanları artık robotlara yenik düşüyordu. Yani demem o ki bu yapay zekayı denetleme merkezi ve kontrol merkezi resmi olarak kurulmalı ve cezai kanun ve alt yapı olarak bunu art niyetle kullanan kişilere cezai işlemler ve kontrol denetleme mekanizması oluşturulmalı, insanlar yapay zeka kurulumu esnasında devlet kontrollerinde bunu onay alındıktan sonra ve kontrolü sağlanmak şartı ile sağlanmalı yoksa işler verdiğim örnek misali sarpa sarar ve dönüşü zor bir hale gidilmiş olur diye düşünüyorum şahsen 🤔
Gs bugün kazandı ama defans hattı çok boşluk veriyor ve kontra ataklara çok fırsat veriyor. Bu anlamda deplasman ve şampiyonlar Ligi gibi yüksek tempolu maçlarda baya sıkıntılar yaşar. (Tarih: 12/09/2026 )
İsmail kartalda son durum nedir
Takip edemedim 😅
İsmail Kartal ilk geldiğindeki hali ile gelmedi
Haksızlık yapılıyor kendisine bence, bence en büyük haksızlığı kendisine bugün yine kendisi yaptı.
Artık teknik direktörler taraftar ve sosyal medya gerçeği ile de baş edebilmek zorundalar böyle bir
Gerçek de var. İsmail KARTAL görevine devam etmeli Aziz YILDRIM faktörü
İlçeden memnun mu peki hocam
İlçeden memnun metropol bir şehirden (istanbuldan) gidince ister istemez bocalama olur ama rahatlık açısından memleketine de yakındı memnun kaldı. Ama ufak yer olduğu için her işe o bakıyor 😁😁yağmurdan kaçarken doluya tutuldu sanırım
Üniversiteye Bolu Geredeye gidiyorum bakalım neler görcez bu kış
Gerede de arkadaş memur atandı istanbuldan gitti.
merhabalar eylül 15 sonbahar başlıyor yağışlar da ardından geliyor inşallah kış da ılık geçecek demek kar olmayacak demek değil bir tane sistem gelir 87 kışı gibi ılık günleri unutturur la ninayı gördük çok mu matah bir şey ayrıca el ninolu kışlarda ılık geçse de sağlam birkaç sistemin geldiğini biliyorum. Bu yüzden şimdiden şöyle böyle demenin anlamı yok bu arada mesela palamut bol bu sene genelde böyle kışlar sert geçiyor bu benim gözlemim istisnaları var tabii ama sonuçta bu kış ümit vaat ediyor.
Pamaut ve ayva çok olursa kış iyi geçer derler tarantula hocam
ŞAMPİYONLAR LİGİ AKŞAMIN DEVAM EDEN MAÇLARI;
Barcelona :4
Feyenord:0
Stutgart :3
Viking:1
Maçlarda 78. Dakika oynanıyor
Osimhen'in olmayışı önemli bir etken
Bi takım sadece bir oyuncuya bağlı oyun oynuyorsa orada bir sorun vardır bence
Fenerbahçe -Roma maçı ne olur ?
Şampiyonlar ligi biten maçlar ;
Club brügge : 2