Hayırlı günler….
Allah kimseyi düşürmesin,hastane kapısında bekletmesin bizler görev(iş) icabı hastane de bekleriz ama hastasını, yakınını bir ümit bekleyenler var malesef…Tüm bekleyen hastalara Şafii ismin ile şifa nasib eyle Ya Rabbim❗️❗️
!
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler….
Allah kimseyi düşürmesin,hastane kapısında bekletmesin bizler görev(iş) icabı hastane de bekleriz ama hastasını, yakınını bir ümit bekleyenler var malesef…Tüm bekleyen hastalara Şafii ismin ile şifa nasib eyle Ya Rabbim❗️❗️
!
FENERBAHÇENİN 3. TURDAKİ MUHTEMEL RAKİP BELLİ OLDU
Fenerbahçe, Gornik Zabrze'yi elemesi halinde adını 3. ön eleme turuna yazdıracak olan Fenerbahçe'nin rakibi bugün çekilen kura neticesinde belli oldu.
Sarı-lacivertliler, Sturm Graz (Avusturya) - Hearts (İskoçya) eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek. İlk karşılaşma Fenerbahçe'nin sahasında oynanacak.
Günaydın iyi pazarlar
Arjantin kadar şansımız olsaydı yine bu kadar çıkamazdık sanırım milli takım olarak 🧐
Herkese iyi geceler iyi forumlar. Kocaeli bölgesinde yaşayan kimse yok mu arkadaşlar, aydının belirtmiş olduğu şeyler ile bağdaşan nitelikte bilgi var mı ?
Herkese hayırlı günler hayırlı haftalar
nice sağlıklı yaşlara . Gelecek olan ömrünüz kaybolan ömrünüz den daha hayırlı olsun inşallah
Ellerimin kurumasına ve çatlamasına Çok kıl olmaya başladım babamla paraya fena kıydık 500 liralık sağlam bir nemlendirici aldık eczaneden artı doktorun yazdığı fito krem. Bundan da fayda gelmezse ki imkanı yok artık umudumu kaybederim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kardeşim bu elde meydana gelen rahatsızlığına doktor bir teşhis koydu mu? Fiyo dediğin krem genelde ciltte yanık ve benzeri durumda verilir ondan dedim.
Samsun havza ilçesinde meydana gelen sel felaketinden dolayı başta havza halkı ve Samsun halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Yaralar bir an önce sarılır inşallah 🤲
Yanlış hatırlamıoyorsam 2004 kışı El nino senesine tekabül etmişti. Dünyada etkileri tam tersine tarihin en sert 2. kışı ülkemiz adına yaşanmıştı El Nino doğrudan sıcak veya soğuk havaya ülkemizde sonuç vermeyebilir. Etkileri farklı da olabilir ama yazın biraz daha sert yüksek sıcaklıklar ölçülebilir.
Herkese merhabalar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu olsun
İKİNCİ YARI
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available.
Dayım yanlış yere attın sanırım ![]()
Nisanda daha sağlam soğuklar gelebilir. Yavaş yavaş ısınmak gerekirken soğuklar dozajını arttırıyor
2021 korona dönemi de böyle olmuştu ve çoğu hasta zaatüreye dönmüştü. O sene aklıma geldi nedense Nisan benim ve bi çok hasta adına zor geçmişti
Slovakya -Kosova maçı 2-3 Kosova deplasmanda yeniyor dk. 65 ve bu maç sonrası Türkiye nin final rakibi belli olacak …
Amin
Bayramımız mübarek olsun inşaallah
Eyvallah abi sizlerin de bayramı mübarek olsun