İstanbul son radar görüntüsü.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şu
fasıllarına bir türlü yetişemedim gitti arkadaş ama ben çayımı şu an içiyorum
-
Futbol konumuz mevcut. Din ile bağdaştırmadım ben bu fotoyu yoksa ironi mi var. Hani işimiz ALLAHA kaldı zaten öyle de ( GS açısından baya baya öyle)
-
Bir Fbli olarak Gs nin durumuna üzüldüm :D
Ne yalan söyleyeyim ben bazı galatasaraylıların tepkilerine üzüldüm aslında. mkaymaz. sosyal medyada rıjıreınk taşa tutmuşlar...
-
Bu sözü hiç sevmem hayatımda ama bunun için söylemeye değer ; BEN SÖLYEMİŞTİM GS YENİLECEĞİNİ... :D
-
GS-KAYSERİ maç sonucu :1-2
-
2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali
EYOF 2017 start veriyor..Erzurum da kış festivali heyecanı..
Türkiyenin ilk kez ev sahipliği yapacağı organizasyona,34 ülkeden yaklaşık 700 sporcunun katılımıyla başlayacak ve bir hafta sürecekMevsimin de Kış kar eksik olmayan ülkemizde kış sporları hala yeterli başarı ve ilgiden yoksun.İnşaallah önümüzdeki yıllarda etkin,başarılı ve devamlılığı olan günler gelir..
Aynen benim memleket sayılır kış olimpiyatları için Erzurumu tebrik ederim ülke adına temsil ettiği için
-
Onlara bişey olmaz,şansları her daim yanındadır
Yok bu sefer tek şansları 4-5 yememeleri olur gs nin bakın görün tek kale maç diyorum kayseri diyoum krall :thumbsup:
-
Galarasaray-Kayserispor : 0-2 daha da goller olabilirdi. ilk yarı tamamlandı. gs işi zor böyle giderse.
-
@FOREVERSYSTEM sınav dediğim esas örtü yapacak yağış hocam.
Bugün ve yarın akşama kadar kar görülecek.fakat bu yağışlar sulu kar olarak yagacak.
Yarın akşamdan sonra asıl sistem soğugu ve yağışları gelecek.Katılıyorum sadece yarın akşam değil de sabahtan sonra bence yavaş yavaş etki eder.
mgm öngörüsü öyle en azından bakalım göreceğiz.
-
Sultangazi de de ara ara etkili oluyor kar.
-
-
DUYURU;
Beklenen yağış bugün degil asıl sınav yarın akşam başlıyor.
Bugün sulu sepkinli kar geçişleri olacaktır.
Marmara ve istanbul için sınav salı çarşambe persembe olacaktır.Bu ne sınavı winter.
-
sancaktepe tipi kar yağışlı catisma catisma
Avrupa yakasında güneş açtı işte dek dek diyip deke bel bağlayanlar dediğimiz hadise bu
-
Burada da ara ara dek bantları vurup vurup gidiyor. Malesef 10 saniye den fazla sürmüyor.